Arama sonuçları: *

1. Apu Mühendisi

Rehber AMD Win Update Kaynaklı Wattman Hatası Çözümü (SON ZAMANLARDA ALINAN WATTMANLAR ÇOĞUNLUKLA BUNDAN KAYNAKLI)

Sorunlar Hep İşlemci Tabanlı Oyunlarda Mı Oluyor ? Rdr2'de Vs. oluyor mu ?
  2. Apu Mühendisi

Rehber Kilo Nasıl Verilir ? Kilo Verme Serüvenim

Fabrika kadar yiyin yiyin sonra biz fabrika mıyız :D Yok Canım Ne Fabrikası Küçük esnafsınız
  3. Apu Mühendisi

Rehber Kilo Nasıl Verilir ? Kilo Verme Serüvenim

Arkadaşlar Kilo Vermenin Formülü basittir, uygulaması zordur. Aslında uygulaması da kolay, ama insanlar eşiğe kadar bile dayanamıyor. Formül: Kalori Açığı Oluşturmak. Kalori: Kalori En basitinden enerji demektir. Her yiyeceğin bir kalori değeri vardır. Yediğiniz yemeklerin kalorilerini...
  4. Apu Mühendisi

Rehber AMD Win Update Kaynaklı Wattman Hatası Çözümü (SON ZAMANLARDA ALINAN WATTMANLAR ÇOĞUNLUKLA BUNDAN KAYNAKLI)

Ben Windows 10'dayım. Cesaret Edip Geçemedim Win11'e. Bi 2-3 Sene Sonra Geçerim. AMD Ekran Kartı Olanların Win 11'e Geçmesini Önermiyorum. Malum AMD Yolu Cefa Yolu, Ama Standart Kullanıcı Değilseniz 3-5 Ayarla En Ekonomik Yol.
  5. Apu Mühendisi

Teşekkürler, Ben 1 Ay Önce Yaşadım Aynı Hatayı. @DcLaserguy da Dün Yaşadı aynısını. Galiba Her Kart İçin Düzeltmemişler.
  6. Apu Mühendisi

Arkadaşlar Son Zamanlarda Bundan Kaynaklı Olarak Wattman Hatası Alan Arkadaşlarla Çok Karşılaşıyorum, Bunun Oldukça Basit Bir Çözümü Var. 1.Adım Windows Update Duraklatma Burada ki Butona 3-4 kez basıyoruz. Windows Update'i Kökten Kapatma Diye Bir Şey Var mı bilemiyorum, ben aradım ancak...
  7. Apu Mühendisi

Rehber 11K'ya RX6600 Sistem Toplama Rehberi ( PARÇALAR GÜNCELLENDİ)

Düzenlenende Hangi Parçaları Beğenmediniz Peki ? İşlemci Olarak Ekstra Seçenek Koyacağım Zaten.
  8. Apu Mühendisi

Şimdi Olmuş Mu ? 1659172919 Güncelledim Parçaları. Bakalım beğenecek misiniz
  9. Apu Mühendisi

Siz Hala Demek İstediğimi Anlayamadınız, Sizin Parçaları Bende Koymayı Biliyorum Zaten, Sizin Parçaları Koyduğum Zaman Fiyat 13.5K Oluyor, O zaman Almanın Ne Manası Kalır ? Bu Sistem 9k'Ya Rx6500xt'li Sistem Alacaklar İçin.
  10. Apu Mühendisi

Mesajı Düzgün Okumanızı Tavsiye Ederim. Rx6600'e giriş seviyesi demiyorum, RX6600'lü Giriş Seviyesi Diyorum. Ayrıca Hala Olayın Bütçe Meselesi Olduğunu Anlayamamışsınız. Zaten Dediğiniz Upgradeler İle Fiyat 13K'yı Geçiyor. 13K'ya Rx6600 Alınmaz Zaten.
  11. Apu Mühendisi

Bu Arada XFX Modelinin Sapphire Pulse'den Daha Çok Isınıyor :D
  12. Apu Mühendisi

Ben Giriş Seviyesi Bir Rx6600 Sistem Toplamak İstedim. Zaten Bundan Daha Fazla Olursa Hazır Rx6600xt Sistem Kovalanabilir. Bu Daha Çok Rx6500xt Sistemi 10K'ya Alacaklar İçin Bir Sistem Oldu. Yoksa Bende Koyabiliyorum Üst Düzey Parça, Ama O zaman fiyat orantısız artıyor. 1659171599 Asus Ve Msi...
  13. Apu Mühendisi

Ben Almıyorum, Rehber Zaten de, Sapphire'nin Neyini Beğenmediniz ?
  14. Apu Mühendisi

İntel : https://www.akakce.com/islemci/en-ucuz-intel-i3-10105f-dort-cekirdek-3-70-ghz-fiyati,1235509400.html 1439 TL https://www.sinerji.gen.tr/gigabyte-h510m-h-3200mhz-oc-m2-1200p-matx-anakart-p-39269 1274 TL OPSİYONEL AMD ...
  15. Apu Mühendisi

Rehber Steam Arkaplan Satarak Para kazanmak

Yani Ben Yorum Yapmıyorum, Boşta Param Vardı Ve Kullandım, Önemli değildi zaten. Arkadaşa Oldukça Fazla Eleştiri Yaptınız, Bende denemek için aldım. Gerisi sizin aranızda.
  16. Apu Mühendisi

Rehber Steam Arkaplan Satarak Para kazanmak

Senin oyunların kart fiyatları düşüktü en azından, Bunlara birde 10 tl verdim.
Top Bottom