Arama sonuçları: *

1. Aquaman

İnceleme AJAZZ AK820 PRO KLAVYE İNCELEMESİ

Tavsiyeler için teşekkür ederim fakat hesap kartlarimda para yok şu anda. Kullanmak istediğim kart kredi kartı. Kredi kartından taksitle alacaktim ben. Yoksa papara mevcut ziraat mevcut fakat dediğim gibi para yok :)
  2. Aquaman

Amazon müşteri hizmetleri ile görüştüm onlar da troy altyapısına sahip kartları desteklemiyorlarmış. Şu an hiçbir şekilde satın alamıyorum benim heves gene kursakta kaldı. Garanti bankasını arayıp sövecektim onlara bile ulaşamadım yoğunluk var diyip kapanıyor telefon.
  3. Aquaman

Amazonda da buldum sanırım doğru ürün, fakat yine troy desteklemiyor bu troy illetine bir çözüm yokmu acaba. https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0CQPYXDV2/ref=ox_sc_act_title_2?smid=AYY3KNOHL7W1Q&psc=1
  4. Aquaman

Garanti troy kredi kartım. Yokmu bunun çözümü
  5. Aquaman

Sipariş veremiyorum sürekli hata verip duruyor. aliexpress kredi kartı ile ödeme almıyor mu
  6. Aquaman

Çok teşekkür ediyorum şu anlık switchler zaten bütçemi aşıyor. bu klavyeye türkçe keycaps sadece eksik olanlara özel keycaps alabileceğim veya yaptırabileceğim bir site var mı
  7. Aquaman

unutmadan bu klavye için red hot swap ve türkçe tuş var mı acaba uygun 1712360913 gift kalmamış gözüküyor flying fish var bu arada sesleri duymayacağım %42 işitme engelliyim :)
  8. Aquaman

Yorumları kontrol ettim satın alınan klavyelerde sorun yaşanmamış. Sipariş vermeden önce son olarak bu modeldeki switchlerde sadece ses farkı varmış tepkime hissiyat vesaire fark etmiyormuş doğru mu acaba.
  9. Aquaman

Selamlar bende satın almak istiyorum, bu linkten sipariş versem sorun yaşar mıyım ? Aliexpressten ilk deneyimim olacak nelere dikkat etmeliyim vergi olayı nasıl oluyor. Linkteki ürün doğru ürün mü ? Ek olarak siyah sarı rengini istiyorum. Flying fish ile gift switch arasındaki fark nedir ...
Top Bottom