Arama sonuçları: *

1. Arthur♛Morgan

Rehber GTA 6 Tahmini fiyat ve para biriktirme rehberi (bütçe dostu)

CS oynayın düşen kasaları skinleri satın 2025'e kadar oyunun parası zaten çıkar, hatta 2026 falan diyelim biz ona çünkü pc için daha geç çıkacak
  2. Arthur♛Morgan

İnceleme Bir TRT ürünü: TRT Dinle

Gayet faydalı ve eğlenceli buldum içerikler de zamanla zenginleştirilir o zaman tadından yenmez. 1664861574 Nesi gereksiz bunun gayet faydalı bir uygulama. Adamlar spotify ve storytell'i birleiştirmiş ücretsiz sunmuş ne güzel işte.
  3. Arthur♛Morgan

Bu konuyu açıp beni bu uygulama ile tanıştırdığın için sana da teşekkür ederim kardeşim.
  4. Arthur♛Morgan

Böyle bir uygulama olduğunu bilmiyordum konuyu okuyunca bile çok hoşuma gitti şimdi indiriyorum.
  5. Arthur♛Morgan

Rehber 💰 Steam Koleksiyon Kartlarından Para Kazanma Ve Oyun Tavsiyesi 💰

Dostum onu boş ver de sen neden her kelimenin ilk harfini büyük harfle yazıyorsun
  6. Arthur♛Morgan

O yüzden ihtiyacı olan değerlendirebilir dedim.
  7. Arthur♛Morgan

Rehber çok güzel eline sağlık ama kazancı bana biraz düşük geldi yine de ihtiyacı olanlar bi deneyebilir.
  8. Arthur♛Morgan

Rehber Monitörünüzü doğru renklerle kullanın! Renk profili yükleme rehberi

Çok güzel bir rehber elinize sağlık, müsait bir zaman da deneyeceğim.
  9. Arthur♛Morgan

Rehber 8 Yıllık Türk Telekom Tecrübem ve Millenicom Bağlanma Sürecim

Eyvallah kankam. Hangisi için 'Allahtan sorun olmamış' dedin kanka?
  10. Arthur♛Morgan

Rehber 8 Yıllık Türk Telekom Tecrübem ve Millenicom Bağlanma Sürecim

Türk Telekom kullanıyordum TurkNet'e geçtim (geçmez olaydım) sonra da Millenicom'a geçtim iyi ki geçmişim.
  11. Arthur♛Morgan

Ülkenin Kalkınmasına Yardımcı Olabiliriz!

Şimdi diğer markalara göre daha kalitesiz olan yerli üretimleri almazsak, ilerde bu markalar daha kaliteli markalar olamayacaklar. Asus MSI gibi markalar kurulduğu gün kaliteli olarak başlamadı aldığı yatırımlar talep gören ürünler belki kendi halkının desteği ile bugünlere geldiler.
  12. Arthur♛Morgan

İnceleme Windows 11 İlk İzlenimlerim! [Resimler İle Birlikte]

Çok güzel olmuş ama tam profesyonel bir şekilde sunulmadan ben geçmeyi düşünmüyorum. Ayrıca inceleme için teşekkürler.
  13. Arthur♛Morgan

Düşük Bütçeli Sistem Alırken Yapılmaması Gerekenler | İleriye dönük Ucuz PC Rehber

Çok güzel olmuş sistem alacak arkadaşlar faydalanır buradan elinize sağlık. Ve bir de öneri olarak sistem toplayacak arkadaşlar için bileşenlerin malzemelerin birbirine uyumluluğu ile ilgili yine böyle aydınlatıcı bir rehber oluşturursanız çok güzel olur diye düşünüyorum.
  14. Arthur♛Morgan

İnceleme (5ay sonraki yorumlarım) Türknet İnceleme: Kurulum süreci hız testi vs.

Hayır 16 bit olduğu için bu değerler normal değil internete bağlı 1 telefon bile yok sadece pc kullanıyor interneti arka plan uygulamaları kapalı, ilk bağlattığım zamanlar da telefonlar bağlı olmasına rağmen en fazla 30 oluyordu ping bir gün bi yükseldi bir daha inmedi. 16 mbit bana rahatlıkla...
  15. Arthur♛Morgan

İnceleme (5ay sonraki yorumlarım) Türknet İnceleme: Kurulum süreci hız testi vs.

Galiba ben şansızım. Bende 3 aydır Türknet kullanıyorum ama sürekli mağdurum ping 60küsüre bi çıktı bir daha da inmiyor kaç kere söyledim ilgilenmediler, sürekli internet kesintisi yaşıyorum. Benim internetim fiber değil (16 mbit) ama yine de değerler çok düşük. Müşteri hizmetlerine dert...
  16. Arthur♛Morgan

Rehber Alınmaması Gereken PSU Modelleri

Performax diye Türkiyeye yeni giriş yapmış bir marka var bunun PSU ları hakkın dane duşünüyorsunuz arkadaşlar.
Top Bottom