Arama sonuçları: *

1. AshenOne

İnceleme Corsair HS80 Wireless Kulaklık

Teşekkür e derim hocam. Eğer düzelmezse sanırım göndereceğim değişim talebinde bulunacağım İtopya bu konuda sorun yok deyip geri yolluyormuş öyle okudum bi kaç yerde. Bi de attığım konuya bi göz atarsanız sevinirim hocam orada anlattım yaptığım şeyeri.
  2. AshenOne

Hocam evet zaten hiç bi yerde böyle bir sorun yok. Bakmadığım yer denemediğim şey kalmadı. Kulaklık aşırı kaliteli zaten bu çok belli. Benimki 48.000hz de hocam. 40.000 olarak nasıl ayarladınız bende en düşük 44.100 oluyor. Hocam format atıp tertemiz önerilen şekilde kurulum bile yaptım inanın...
  3. AshenOne

Şuan bütün yazılımları sildim. Yazılımsız bir şekilde kablo takıp denedim ve dip ses aşırı derecede düştü. Sesi 100 yaptığımda diğer türlü denediğim halindekiyle kıyaslayacak olursam onda 60 seviyesinde bu denli çıkıyordu. Şuan baya az kablolu hali ile. Kablosuz şekilde kullanınca da aynı sonucu...
  4. AshenOne

Hocam hepsini yapmıştım zaten. Sadece fps equalizer de dip ses çözülecekse önemi yok ki. Ben Dolby Access üzerinden kullanıyorum kulaklıklığı çünkü dolby atmos özelliği için aldım hikayeli oyunlar için falan. Mesela görev çubuğu üzerinden ses ayarladığımızda çıkan bir tın sesi var ya onu yükseğe...
  5. AshenOne

Merhaba hocam kulaklık bugün elime ulaştı. 2 gün önce sipariş vermiştim. Yüksek seslerde dip ses yapıyor. Sizde de böyle bir şey söz konusu mu? Bi de bu dolby atmosu çözemedim bi türlü :D
  6. AshenOne

Bir çok videoyu izledim hocam merak etmeyin tam 1 haftadır o kulaklıktan bu kulaklığa savrulup duruyorum. :D Teşekkürler tekrardan. :) Siz de güle güle kullanın hayırlı olsun. :)
  7. AshenOne

Düzeltme yaptım hocam. BT versiyonu olana bakıyordum ben. Sanırım bunu alacağım ya bu fiyata bundan iyisi yok gibi.
  8. AshenOne

Evet hocam farklı farklı bir çok yerden izledim ama direkt kullanıcıdan duymak daha kıymetli, sizde bilirsiniz o yüzden tekrar teşekkürler. HS70 evet bluetooth özelliği de var hem bundan daha pahalı hem de daha eski bir ürün. Eminim hs80 daha kalitelidir. Dolby atmos var bi kere. Bu arada hocam...
  9. AshenOne

Emeğine sağlık hocam güzel inceleme olmuş. Ben de 1 haftadır düşünüyorum alsam mı almasam mı diye. Rahatsız eden sadece iki nokta oldu. Birincisi mikrofonun çıkmaması. İkincisi wireless dongle çok büyük olması. Bunlar tam anlamıyla rahatsızlık değil şu açıdan öyle. Ben telefonda da kullanırım...
Geri