Arama sonuçları: *

1. Ata Şen

Rehber Vpn olmadan giriş engeli olan sitelere girme.

Hocam proton ücretsiz nasıl
  2. Ata Şen

İnceleme HP OMEN 17 İnceleme (140W 3070 CK0004NT )

Bu modelin dış tasarımını çok beğeniyorum
  3. Ata Şen

16 GB RAM Günümüzde Ne Kadar Yeterli? Örneklerle Tartışalım

Katılıyorum artık 3070/rx 6700xt üzeri ekran kartlı güçlü sistemlerde 32 konulmalı
  4. Ata Şen

Bant genişliği arttığı için daha rahat aktarım yapar dolayısıyla 16gb de yeterli olur diye düşünmüştüm teşekkürler
  5. Ata Şen

Render için sınır dese bi nebze daha mantıklı olurdu Hocam bir sorum daha var yeni ddr5 ramlerde bildiğim kadarıyla bant genişliği artıyor bu sebeple ddr5 16gb ramlerde yukarıdaki sorunları yaşama durumumuzda azalma olur mu yoksa onu etkilemez mi
  6. Ata Şen

😀 64gb render dışı anlamsız 32 min değil rahatlıkla fazlalıkla yeter oyun kullanımında 16gb sınır durumda
  7. Ata Şen

Hocam rehber için teşekkürler iyi ki 4 slotlu bir anakart almışım zamanı gelince 2x8 daha takarım şuana kadar ram yüzünden sıkıntı görmedim açıkçası fakat cod mw den bahsediyorsak inanılmaz ram tüketimi 16gb yi aşacak durumlara gelmiş gerçektende
  8. Ata Şen

Öneri Curve Optimizer İle İşlemci Sıcaklığını Düşürmek (Ryzen 5000 Serisi İşlemciler)

Hocam isterseniz geliştirerek rehber yapabilirsiniz ben bu halinin bile gayet iyi olduğunu düşünüyorum fakat dediğiniz gibi olsa daha da iyi olur
  9. Ata Şen

Öneri Curve Optimizer İle İşlemci Sıcaklığını Düşürmek (Ryzen 5000 Serisi İşlemciler)

Mükemmel rehber hocam bu foruma şimdiden çok katkınız var 5600 ve 5600x undervolt olayı çok gerekli bir rehber olması iyi oldu
  10. Ata Şen

Rehber Yeni Oynayacaklar İçin The Long Dark Hakkında Ayrıntılı Rehber

Epey emek harcamışsın aşırı güzel olmuş gördüğüm en iyi rehberlerden oyuna başlayacaksam direk okuyacağım.
  11. Ata Şen

Rehber 3150 TL Her Şey Dahil Sistem Toplama Rehberi

Aynen dostum masaüstünü bile göremessin kaldırmayabilir pc 1655916375 Bu fiyatta imkansız zaten pc güzel olmuş bence
  12. Ata Şen

İnceleme Haylou GT1 Plus TWS İncelemesi

Çok güzel olmuş. Ben de alacaktım araştırmamıştım şuan xiaomi ear buds var. Haylou t15 modeli epey iyi şarj konusunda oyun moduna da sahip. Bu modelin de ses kalitesi çok iyi diye biliyorum.
Top Bottom