Arama sonuçları: *

1. BSTXN

Rehber [ÖĞRETİCİ] NBA 2K21'e Giriş, Yeni Oynayacaklar İçin Rehber!

ps3 kolu oynatır di mi? rocket league falan full kullanıyom reizdir kendisi
  2. BSTXN

cidden aşşırı kötü ps kafede bi denedim 2k20de az da olsa bar iyiydi sokuyodum çok kötü hiç yeşil atmadım 30 dakika
  3. BSTXN

@strive_for_greatness hocam şu barı 2k20'deki gibi ayarlıyamıyor muyuz cidden hiç sevmiyorum 2k21 barını, ya da direk kapatıyım mı barı?
  4. BSTXN

hocam benim build @strive_for_greatness 👉👈
  5. BSTXN

kanka biliyosan bi de bana böle at gibi üçlük atan bi build önerebilcen mi oyun iner yarın. Yoksa direk alpır fıçan buildlerinden bakcam
  6. BSTXN

Rehber 5 TL'ye 35tl lik dondurma almak🔥🔥🔥

beyler bi yardım lütfen 5tl'ye düşmüştü ürünü sepetten sildim geri ekledim şuan 2. sipariş gibi görüyo galiba 10tl diyo napıcam
  7. BSTXN

Rehber Oyun/Uygulama da son 30 saniyeyi kaydetme

Geforce Experience'de video kalitesini, boyutunu, fps'ini ayarlayabiliyosunuz ve en sonki kaç dakikayı kaydetceğini de seçebiliyosunuz onu da kullanabilirsiniz.
  8. BSTXN

Rehber 4200 TL HER ŞEY DAHİL SİSTEM TAVSİYESİ!!!

eline sağlık, oyun testlerini de koyarsan mükemmel olur.
  9. BSTXN

Rehber XBOX Gamepass ile Ücretsiz 3 Ay Discord Nitro Alma! (2021)

Hocam ben bi yerden çekiliş kazanmıştım 3 aylık nitro göndermişlerdi bana linke tıklayıp almıştım direk, şimdi o nitrom bitti, nitro bittiği için discord 3 aylık bedava game pass gönderiyo ama onda olmadığı için ultimate'e yükseltcem önce sonra ordan alcam nitroyu, ben bir daha yararlanabilir...
  10. BSTXN

Rehber Bütçeye Göre Kulaklık Seçme Rehberi

xiaomi piston fresh edition hayatımda gördüğüm en iyi kulaklıklardan biri 40tl civarı
Top Bottom