Arama sonuçları: *

1. B

İnceleme Samsung Odyssey G6 G65B 1ms(GtG) / VA panel (LS27BG652EUXUF) Monitör Ghosting Testi

PTTAVM deki outletmiş mağazayı google da sorguladığımda direkt sahibinden de 2.el ilanları çıktı. Fiyatı 7.7k çok iyi ama 2.el olmasını göze almak gerekir. Ayrıca ölü piksel çıksa mağaza nasıl destek olur bilmiyorum.
  2. B

İnceleme Samsung Odyssey G6 G65B 1ms(GtG) / VA panel (LS27BG652EUXUF) Monitör Ghosting Testi

HDMI kaynaklı olarak 240 hz 10 bitte sorun yaşıyor olabilirsin. Laptopun modelini bilmiyorum ama eğer ki type-c portunda görüntü aktarımı varsa type-c to DP kablo alabilirsin.
  3. B

DP ile denersen bir de öyle sonuçlara bak. 240 hz 8 bitte sorun oluyor mu?
  4. B

Bildiğim kadarıyla bu monitör 10 bit 12 bit değil. 10 bit seçeneğini seçin. Kendi kutusundan çıkan DP ile bağlayın. Ben hiç böyle bir sorun yaşamadım ben de 10 bitte kullanıyorum.
  5. B

@Fantastiktürk hocam bir şey soracağım da bu üründe arka ledlerin monitör kapalıyken bile çalışması gibi bir durum var mı?
  6. B

Samsung Odyssey G6 bugün elime ulaştı. 10 bin TL'ye aldım. Bence bu fiyat bakımından rakibi yok. Daha önce curved kullanmadığım için biraz garip geliyor ama renkleri çok iyi. Ben 2.ekran olarak Asus VG27AQ kullanıyorum ips panel o ama ona göre renkleri daha canlı ve doygun. 240 hz olması da ayrı...
  7. B

Rehber Qumpara bedava 72tl trendyol hediye çeki

Zaten mantıklı açıklamasını konu da yapmış arkadaş. Anlamak istememişsiniz sanırım. A101 ile trendyol kampanyası demiş. Bu kampanyaya katılmak için sizden ne isteyecek tabii ki de satın alımınıza dair fatura. Bunu düşünmek çok çok zor değil.
  8. B

Rehber KVKK Şikayet ve işlenen adımlar

17. Maddenin 2.fıkrasında yazan silmeyen veya anonim hale getirmeyen cümlesi gereği şikayet ettiğin yer anonim halde saklıyorum derse ki sanırsam technopatı şikayet ettin gizlilik bildirimini okudum ve anonim halde sakladığını yani kimliğini hiçbir türlü açığa çıkarmadığını yazıyor. Yani böyle...
  9. B

Rehber Oyun Oynayarak Para Kazanmak! Ortalama 800 TL!

Oyun eğlenceli mi yoksa çocuksu mu ? Ekiple değil de tek oynarsak çok mu zor bronz 1 olmak ?
  10. B

İnceleme JBL Quantum 600 9.1 incelemesi

Hocam kablolu da çok sıkıntı oluyor ya bence. 1- Müzik performansı beni tatmin etti güzel yani. Bassları güzel verebiliyor. Kesinlikle üzmez. 2- Dİzi hiç izlemedim genel de oyun oynadım ve müzik dinledim.
  11. B

Benim tavsiyem tabii karar senin yine de kablosuz çok rahat ve kabloludan geçtiğimde rahatlığına alıştım kablolu kulaklık kullanasım gelmiyor :D Ve quantum 600 ün miki süper bence neredeyse hiç cızırtı yok hatta yok diyebilirim. Ben canlı derslerde miki açık bırakıyorum hiç kimse rahatsız olmuyor.
  12. B

Dostum quantum 600 hala kullanıyorum ve hiç üzmedi beni. Valorant oynuyorum ses kasmada 0 sorun yaşıyorum adamlar nereden geliyorsa direk anlıyabiliyorum. Ama tek kötü yanı var o da 12 saat sarj süresi olması o da kötü değil de pc başında ne kadar oturduğuna göre değişiyor bana yetiyor. G pro x...
  13. B

Rehber Yeni Modem Kurulumunu Nasıl Yaparsınız ? / Modeminizin Temel Ayarları Nelerdir ?

Bir şey merak ediyorum wifi analyzer indirdim ve 1 2 3 4 5 6 7 8 9 kanalları full dolu 10. kala alsam daha mı iyi olur ?
  14. B

Rehber Valorant VS Counter Strike: Global Offensive

Pek mümkün değil. Yeşil güven faktörüm ancak her girdiğim maç demiyelim de 2 maçdan 1 i diyelim.
  15. B

Rehber Valorant VS Counter Strike: Global Offensive

Aha dünyanın en büyük hayali. CS anca kasa bıçak eldiven getirsin hileler almış başını gidiyor. CS de hile olmasa daha iyi ama her girdiğim maçta hile kesin oluyor.
  16. B

Rehber [Outdated]Ryzen ClockTuner ile Tek Tıkla İşlemcinizin Overclock Performansını Öğrenin!

Kapattı hocam. Otomatikte kullanınca aida64 test yaparken 4.2 ghz hızlarına çıkıyor 4.5 e ayarlasam daha mantıklı değil mi ?
Geri