Arama sonuçları: *

1. B

Rehber CORSAIR RMA-GARANTİ REHBERİ

AMD'den de aynı şekilde Commercial Invoice isterseniz gümrük çalışanları RMA olduğunu anlayıp vergi almazlar diye tahmin ediyorum ancak bildiğim kadarıyla yurt dışı kargoları epey pahalı. Daha 20 gün önce Coil Whine sebebiyle CX750F RGB PSU'mu göndermiştim, üretimi durduruldu diyerek RM750x...
  2. B

Size gönderdikleri Commercial Invoice fatura yerine geçiyor, faturanızı ekstra koymanıza gerek yok ancak Commercial Invoice garanti belgesi olarak geçmiyor yani bu değişimden sonra garanti kağıdınız yine ilk faturanız olacak. Ürünün yenisini gönderirlerse şu anki kaydınız olan RMA numarasını...
  3. B

İlkinde keserek, ikincisinde unutup kesmeden gönderdim ve ikisinde de sorunsuz ulaştı, bir aksama olmadı. Zaten takip etmeniz gereken adımları içeren bir pdf dosyası gönderiyorlar ona göre yapmanız yeterli. Kutunun dışına bir şey yapıştırmanıza gerek yok aslında, bunlar paketin üstüne...
  4. B

Neden Konsol Alıyorlar?

Haklısınız, devamlılığı olan oyunlar oynanabilir. Bu biraz kişinin oyun tarzıyla ilgili, ben yalnızca hikayeli oyunlar oynayan birisi olduğum için bu tarzda bir yorumda bulunmuştum, önceki mesajımda belirtmediğim için kusura bakmayın. Zaten diğer mesajımda belirtmiştim, PS5'in oyunları gerçekten...
  5. B

Neden Konsol Alıyorlar?

Tabii ki bana sormayacaksınız; ancak forum kurallarına uymak ve karşıdaki kişiye saygı duymak ve saygı çerçevesi içerisinde tartışmak tüm üyelerin sorumluluğudur. Arkadaşı gereksiz bir sebepten ötürü raporlayacağınızı söylüyorsunuz; fakat kaldı ki henüz raporlama sistemi üzerindeki başlıkları...
  6. B

Neden Konsol Alıyorlar?

Zaten açıklamamızı yapıyoruz, halen daha 4K 60FPS derdindesiniz. Sanki tüm oyunları 4K 60FPS oynatıyor gibi, kaldı ki PC grafiklerinin yanından bile geçemeyecek seviyede. 8000Tl ile menüye erişebiliyorsunuz, sonrasında alacağın 10-12 oyunun fiyatı 8000Tl'yi bulduğunda veya 2 yıl boyunca oyun...
  7. B

Neden Konsol Alıyorlar?

Bu bir forum ve amacı tartışmadır, insanlar istediğini alır; ancak burada bir tartışma konusu açıldıysa "sana mı soracak" diyerek insanlara çıkışamazsınız, ayrıca konsolların gücünü gözünüzde çok büyütüyorsunuz. Öncelikle Xbox üzerinden gidelim, Xbox'ın tüm oyunları bilgisayara da çıkış...
  8. B

Neden Konsol Alıyorlar?

Konsolu alıp 4K 60FPS menüsünde gezersiniz artık :) Oyunların fiyatlarını işin içine eklediğimizde, bilgisayarda "ben hiç korsan oynamam" diyen insan dahi, konsol oyuncusundan kat kat daha az para harcıyor. Bir oyuna 700Tl'den fazla para verecek durumunuz varsa, zaten onu da eklediğinizde normal...
Geri