Arama sonuçları: *

1. Berk Atmaca

İnceleme -----------

UXTU denedim işe yaramadı niyeyse ya da ben yapamadım. Isılarda bir problem yok ekran kartı 68-70 işlemci 85-88 derecede.
  2. Berk Atmaca

İnceleme -----------

200W hocam. Adaptör değiştirip deneme fırsatım olmadı elime geçmedi daha güçlü bir adaptör ama yeteceğini düşünüyorum.
  3. Berk Atmaca

İnceleme -----------

Hocam ben ilk defa bilgisayar kullanmıyorum bunu önden belirteyim. Biosta öyle ayar yok. Bios güncel kanıtlayabilirim. Hubda zaten performans modunda. Dengeli modda sırasıyla işlemci ve ekran kartının watt değerleri 30-60, güç tasarrufu modunda 25-25w çekiyor. Ben daha önce konu açtım bu durum...
  4. Berk Atmaca

İnceleme -----------

Power limite şöyle bir şey ekleyebilirim. Bende 6600H 3050TI ikilisine sahip victus var. 45w tdp değeri olan işlemci max 35w tdp de çalışıyor oyunlarda. Ekran kartı 75w bunları unutmayalım. Hizmetler bölümünden HP ile ilgili tüm servisleri kapattığımız zaman işlemci 50-60w lara kadar anlıkta...
  5. Berk Atmaca

Rehber RAZER CHROMA ARGB (TÜM ARGBLERİNİZİ TEK UYGULAMADAN SENKRONİZE EDEBİLİRSİNİZ)

Laptop alınca içimde ukte kalan bir şeydi bu. ARGB'leri istediğim gibi yakmak vs. Bir sorum olacak. Audio Visualizer fanlarla çalışıyor mu?
  6. Berk Atmaca

Rehber Raptoreum COİN(RTM) Nasıl Kazılır? (CPU ile)

Ben yaptığımda coin 0.5 civarındaydı. Şuan 0.2. Değmez bence hatta zarar edersin gibime geliyor.
  7. Berk Atmaca

Rehber Raptoreum COİN(RTM) Nasıl Kazılır? (CPU ile)

Ryzen 5 2600 Config https://www.mediafire.com/file/xasnlo8uzyct70t/tune_config/file
  8. Berk Atmaca

Düşük Bütçeli Sistem Alırken Yapılmaması Gerekenler | İleriye dönük Ucuz PC Rehber

Psu konusunda bir şey söylemek isterim. İki tane psu karşılaştırmak isterim. Birisi 500tl olsun birisi 300tl olsun. Bu aradaki fiyat farkı marka değeridir cart curt da etkili olmakla beraber malzeme kalitesi gibi etmenler sebebiyle oluşmaktadır. Uzun vadeli bir Psu arıyorsanız masraftan...
Top Bottom