Arama sonuçları: *

1. BlueLabels

Discord ve robloxa hangi dnslerle girebilirim

WARP indir dicektim indirmişsin zaten valla pinge dayanacaz mecbur
  2. BlueLabels

İnceleme Animeler ve Başyapıtlar #7 Tate no Yuusha no Nariagari | Aksiyon

Aslında devam edilebilir bu kadar mı anime izledin?
  3. BlueLabels

İnceleme Razer Basilisk X HyperSpeed Mouse İnceleme❗❕

Anladım benim anakartım da bluetooth özelliği yok acaba aparatla bağlasam kabloluya göre çok bir geçikme olur mu diye düşünerekten sormuştum
  4. BlueLabels

İnceleme Razer Basilisk X HyperSpeed Mouse İnceleme❗❕

Bilgisayarın kendisinde bluetooth özelliği var mı yoksa ekstra bir aparat dahilinde mi kullanıyorsun?
  5. BlueLabels

Rehber Bilgisayar Üzerinden God of War Collection Nasıl Oynanır?

Farklı oyunlar oynanabiliyor mu? Mesela Persona 5, Bloodborne gibi
  6. BlueLabels

İnceleme MSI Optix G241 İnceleme/Rehber

yok özel olarak bu monitöre bir inceleme bulamadım aslında f/p bir ürün
  7. BlueLabels

Aklımda vardı ama aşırı sıkmak istemedim insanları sadece yazı oluncada dikkat çekmez diye düşündüğüm için 2 resim ekledim biraz daha dikkat edeceğim teşekkürler 1609184595 Teşekkürler 1609184643 senin attığın bu monitöre özel değil direkt olarak genel bilgi vermişsin yine de eline sağlık
  8. BlueLabels

sanırım ben aldığımda denk gelememişim linki atar mısın inceleyeyim
  9. BlueLabels

Evet dostlar ben bu monitörü alırken sürekli araştırma yaptım ama adam akıllı bir rehber ve açıklama bulamadım. Şimdi de kendimce bir inceleme yapayım dedim.Yaklaşık 1-2 aydır kullanıyorum monitörü bilginiz olsun muhtemelen her ay veya 2 ayda bir incelemeyi güncellemeye çalışırım. Monitörümüz...
  10. BlueLabels

İnceleme TR'deki Bilinçsiz İnternet Kullanıcıları.

Firmalardan önce belediyeler taş koyuyor internetin önüne geçenlerde konu açtım hatta 96 upload 96 dowload alıyorum ağ kablosu ile bağlıyım miss gibi çekiyordum gerçekten bana bazı arkadaşlarım şey diyordu wifi ile kablo arasında fark yok xd kafayı yedirtti bana en sonunda kabloyu taktığında...
  11. BlueLabels

Rehber 400-1600 TL PSU Önerileri!

bulamadım sadece bunlar var ?
  12. BlueLabels

Rehber 400-1600 TL PSU Önerileri!

FSP HV PRO 550W un cpu ya giden kablo uzunluğunu filan nerden öğrenebilir miyim
  13. BlueLabels

Rehber Modemi Yeniden Başlatmak Neden Her Derde Deva ?

Herkesin ip si statik (?) değil ondan dolayı herkesin ip si değişmiyor ama haklısın yine de
  14. BlueLabels

Rehber Sharkoon SHP650 V2 Hakkında Bilgiler ve Neden Alınmamalı?

Bu bende var iade edebiliyorsam etmeyi düşünüyorum cpu ya uzanan kablo 45 cm ve aşırı derece kısa bunun için baya bir uğraştım. Ekran kartının arasında boşluk var o boşluktan geçirip anakartın üstündeki cpu yerine taktım
  15. BlueLabels

Rehber Sorunlu Sayılabilecek SSD'ler!

Önerdiğin m2 ssdler var mı ?
Top Bottom