Arama sonuçları: *

1. BurakBal

İnceleme Taft Kahve İncelemesi: Dünyanı En Sert Kahvesi

Abartılan bir kahve. Diğer kahvelerden farklı bir etkisi olduğunu düşünmüyorum, aylarca kullandım. Bu arada pre-workout şeklinde yazılır.
  2. BurakBal

İnceleme 1 Gigabit Türk Telekom Hız testleri

Seni sevmiyor sanırım.
  3. BurakBal

Direkt adama mı yazdın?
  4. BurakBal

Altyapım hala maks 67 mbps destekliyor. Sene 2023 ya.
  5. BurakBal

İnceleme Zeblaze Stratos 2 AMOLED GPS Akıllı Saat incelemesi

İncelemede belirttiğim gibi sahibinden üzerinden 900TL'ye sıfır kutu olarak satın aldım. Normalde 1909TL'ye amazondan alacaktım ama görünce hemen aldım. 1909 TLyi kesinlikle hak ettiğini belirtmeliyim.
  6. BurakBal

1680785794 Başka tarayıcıdan baktım. Gözükmesi lazım.
  7. BurakBal

Herkese iyi forumlar,bugün sizlerle Zeblaze Stratos 2 GPS Akıllı saat incelemesi yapıyoruz. Nereden satın aldım? Ürünü uzun süredir takip ediyordum,Amazon üzerinden 1909 TL'ye satın alacakken sahibinden de sıfır kutusunu 900 TL'ye satan birine denk geldim ve satın aldım. Param güvende ile...
  8. BurakBal

DA-C Sistemi Geldikten Sonra Yapılması Gereken Ayarlar

23.2.1 de oyunlarda donma sorunu takılma sorunu yaşadım. 22.11.2 indirdim onda da yaşadım. 22.5.1 sürüme döndüm sorunlarım çözüldü.
  9. BurakBal

Rehber Kızılay Gönüllüsü Nasıl Olunur?

Siyasi bir amaç yok burada siyasetle uzaktan yakından alakam yoktur. Başarılar dilerim.
  10. BurakBal

Adamlar aile şirketi yaptı koskoca güzelim kurumu paraya para demediler nerede yediler onun bilgisini alabilir miyim diyorsun. Hiç mi işkillenmiyorsunuz anlamıyorum cidden. Tüm yönetim kurumuna akrabalarını atamışlar. Ya hocam geçin bu lütfen bunları adamlar Kızılay üzerinden Ensar vakfına...
  11. BurakBal

Bu bağışladıkları gerçeğini mi değiştirdi şimdi anlamadım. Olay zaten 1.
  12. BurakBal

Adamlar yesin paraları yesin bağışları sonra arka planda olanlar umrumda değil ohh ne güzel. Hayatında başarılar dilerim. Doğruları söylemek günahsa bedelini öderiz bir türlü.
  13. BurakBal

Sana para alıyorsun demedim. Kızılay'ın temiz bir kurum olmadığını ve orada bulunan üst düzey kişilerin bundan fazlasıyla yararlandıklarından bahsediyorum.
  14. BurakBal

2017 yılına kadar görev yapmış yönetim kurulu üyelerine bakarsan belki bir durup dersin ki acaba bu nasıl oluyor. Şuan yönetim kurulu üyeleri değişmiş ancak bu değişim bu kurumun tekrar güvenilir bir kurum halina geldiğini göstermiyor. Zamanında milletten aldıkları paralar ile ensar vakfına 8...
  15. BurakBal

Gelen bağışları gelen yardımları kendi çıkarları adına kullanınca gönüllülük falan kalmadı. Akıl arama derken ben sana şahsi bir hakarette mi bulundum ?
  16. BurakBal

Kanka şirket olmadığını bende biliyorum ancak onlar için öyle.
  17. BurakBal

Maalesef öyle kanka yapacak bir şey yok. Keşke ilk kurulduğu gibi kalsaydı.
  18. BurakBal

Kızılay Binali Yıldırım'ın şahsi şirketidir,saygılar.
Geri