Arama sonuçları: *

1. ByEfe04

İnceleme ROCKET LEAGUE, KISA BİR İNCELEME

Ben her gün arkadaşla giriyorum harbiden çok saran bi oyun, en sevdiğim modu da pota modu platin 3 e kadar çıktım, bakalım. :)
  2. ByEfe04

İnceleme ROCKET LEAGUE, KISA BİR İNCELEME

İyi bi sistem istemiyor dostum kötü bi sistemin de varsa en azından düşük ayarlarda 60FPS alırsın diye düşünüyorum bi kur istersen. (PC hiç yoksa bilemem :()
  3. ByEfe04

İnceleme Wraith Prism işlemci soğutucusu incelemesi ve performansı!

OYYYYY yanarlı dönerli, veriyorum hemen açık adresi kargolarsın.
  4. ByEfe04

İnceleme Galax GTX1650 Super EX (1-Click) Overclock VS stock Zotac Gaming GTX 1660 Super Twin oyun testleri

Ellerine sağlık hocam videonun güvenilirliği bir Türk'ün yapmasından dolayı iyi oldu. Ama değinmek istediğim bir şey var oyunlarda her sahnede fps farklılık gösterir bu yüzden keşke oyunda bir kartla kayıt alırken yapacağınız şeyleri belirleyip diğer kartın kaydını da alırken aynı şeyleri yapmaya...
  5. ByEfe04

Rehber CS:GO Pingi Nasıl Düşürülür ? [Prof. Dr. Onaylı Çözüm!]

Oyun açık değilken yaptım bu testi ve bu sonuçları aldım. Evde biri yokken tek ben varken ping değerim 70 80 civarında fakat ev halkı bağlanınca 150 200 lere uçuyor dostum benim nasıl bir ayar yapmam gerekli 50 60 Pinglerde oynamam için?
  6. ByEfe04

Rehber 3299TL Ryzen 4000 APU, ARGB desteği ve 16 GB sistem|Rev-Apu01

İşlemci olarak ben olsam 3400G tercih ederim, daha mantıklı. Edit: la daha 2 3 ay önce 1300 1400 TL olan 3400G 1800 e uçmuş, o zaman mantıksız.
  7. ByEfe04

Rehber NVIDIA (Ultra) Düşük Gecikme Modu Aktivasyonu

CSGO oynuyorum ağırlıklı ve ortalama 240 250 FPS alıyorum, çok FPS düşer mi? Bir de CSGO da gerçekten işe yarar mı?
  8. ByEfe04

Rehber GTX 1650, GTX 1050 Ti, RX 550 ve GT 1030 neden 0 olarak alınmamalı?

2. El bir kültürdür arkadaşlar, bu kültürden uzaklaşmayalım. Kart temiz ve sorunsuzsa neden alınmasın ki? onu alan kişi de sonuçta sıfır olarak aldı. Gidipte sıfır ve aynı olan karta 400 500 TL daha fazla vermek ''bana'' mantıksız geliyor.
  9. ByEfe04

İnceleme Firsby kasalarındaki 80+ ?, teknik servis ile görüştüm

Ya aslında zaten bu tür sistem yanma, patlama (bu baya abartı 1000/1 olacak bir şey), işte bozulma tarzı olaylar her PSU da olur. Ancak bu corsair, FSP tarzı markalara göre Frisby ve rampage markalarında daha fazla görüldüğünden herkes doğal olarak kalitesiz ve C4 damgası koyuyor. E PSU a...
  10. ByEfe04

İnceleme TOBLERONE Çikolata İnceleme.

f/p değil. Beleş verseler yemem, çok ağır bi çikolatası var bence. Keyif çayı için.
  11. ByEfe04

Rehber Palit, INNO3D, Galax tarzı firmalar neden daha ucuz?

Okuduğunu anlamamak bu olsa gerek,
  12. ByEfe04

500TL az para değil, şahsen asla vermem.
  13. ByEfe04

Galax, Palit, Zotac, İnno3D, bu markaların hiçbiri kötü değil. Aksine çok F/P markalar. Peki bana söyle, aynı performansı alacağım 2 kart var, ve biri diğerinden 500 TL daha pahalı, sence ben gidipte o kadar para sırf logosunda ışık var diye, işte tanınmış marka diye, backplate i var diye felan...
  14. ByEfe04

Rehber Yılların sorusu 4 Core 8 Thread mı? 6 Core 6 Thread mı? Artık soru değil!

10400F 1200TL ye alınabiliyorken ne 3600 ün yüzüne bakarım ne de 3500X in.
  15. ByEfe04

İnceleme Sabrın Sonu Selamet! Sonunda Bilgisayarımı Topladım!

Hayırlı olsun dostum. :) Allah herkesin gönlüne göre versin dostlar, bu ülkede pek mümkün olmasada. :( :)
  16. ByEfe04

Rehber vergilerimizin isimleri ve listesi

Yabancı ülkelerde devlet halk için çalışır, bizim ülkemizde halk devlet için çalışır. Sadece, sadece ekonomiyi düzeltin başka bir şey istemiyoruz...
  17. ByEfe04

Rehber PS4 CUH kodları ne işe yarar? Hangi PS4 modeli alınmalı?

PS4 fiyatları almış başını gidiyor. 1500 TL ye vatandan 3 yıl önce 3 oyunlu aldığım slim kasa şuan oyunsuz 2800TL :( Ve ben de 5 6 ay önce 2700TL ye sattım 2 kollu bir kaç oyunla beraber. Ah Türkiye ah, sonumuz ne olacak hiç bilmiyorum...
Top Bottom