Arama sonuçları: *

1. COMANDANTE

Rehber Windows'unuzu Daha Güzel Gösteren Uygulama

5sn'lik olay zaten hem yanlış hatırlamıyorsam 11'de de çok değişiklik yoktu multimedia kısmında. 1629820197 Yıllardır kullana kullana o da sıkıcı gelmeye başladı.
  2. COMANDANTE

Rehber Windows'unuzu Daha Güzel Gösteren Uygulama

Başlıkta da okuduğunuz gibi Windows'unuzu daha güzel hale getiren bir uygulamadan sizlere bahsedeceğim. Tabii ki bu bütün Windows'u baştan aşağı değiştirmeyecek fakat bildiğiniz üzere şarkı değiştirdiğimizde açıp kapattığımızda yıllardan beri kullandığımız bir multimedia alanı vardı bu şahsen...
  3. COMANDANTE

Rehber Monitörünüzü doğru renklerle kullanın! Renk profili yükleme rehberi

Güzel rehber olmuş da bir türlü bulamadım. İnternet sitesinde sürücüyü. vg220q
  4. COMANDANTE

İnceleme 🔥Razer Blackshark v2 İnceleme🔥

O süper cidden bu kadar bile beklemiyordum bu fazlasıyla işimi görür teşekkür ederim zahmete girip çektiğin için.
  5. COMANDANTE

Teşekkür ederim bu cidden önemliydi benim için kabloları saklamak için çok fazla büküyorum ve kalitesiz kablolar kendini hemen belli ediyor.
  6. COMANDANTE

Çok güzel bir inceleme olmuş eline sağlık. Bir sorum olacaktı kablonun örgüsü ne kadar sert yani bükülebilmesi için çok güç uygulamak gerekiyor mu ? Yoksa örgü ve daha rahat bükülebilir mi ? Bazen kasanın arkasında bükmek gerekiyor örgü sert olunca sorun yaşayabiliyoruz.
  7. COMANDANTE

Rehber Windows 11 Taskbar (Görev Çubuğu) Küçültme

Ayarlarda bir türlü bulamadım. Eğer bulursam geri dönüş yaparım.
  8. COMANDANTE

Soldayken de sorunsuz bir şekilde oluyor.
  9. COMANDANTE

Katılıyorum fazla küçültüyor ama büyük de fazla büyük oluyor o yüzden ortasını ayarlamanın yollarını deniyorum eğer nasıl yapıldığını bulursam rehberi güncelleyip anlatacağım.
  10. COMANDANTE

Bildiğiniz üzere Windows 11'e geçtikten sonra ayarlar kısmında boyutunu ayarlayamıyorsunuz. Bu ekranı küçük olanlar ve Windows 10'da küçük alışanlar için çok can sıkıcı bir duruma dönüşüyor. Bugün sizlere Windows 11 de görev çubuğunu nasıl küçülteceğinizi anlatacağım. O zaman başlayalım. Eğer...
  11. COMANDANTE

Rehber Steam Yaz İndirimlerinde Taş Gibi Oyun Önerileri!

R6 Standart edition'a 35 tl vermek yerine Deluxe Edition'a 45 tl vermek daha mantıklı. Şahsen, ben öyle yapacağım.
  12. COMANDANTE

Rehber Windows 10 için Windows 11 teması !!!

Custom değil de kendi içinde gelen temalar evet performansı etkiliyebiliyor. Teşekkür ederim bu arada.
  13. COMANDANTE

İşte o yüzden sordum. Mantıken işletim sisteminin üzerine modifiye yapılıyor o yüzden.
  14. COMANDANTE

Ram kullanımı yönünden çok fark var mı ?
  15. COMANDANTE

Rehber Epic Games'ten 3 aylık ücretsiz Discord Nitro nasıl alınır?

Ne wait a bit miş arkadaş bekle bekle bitmiyor.
  16. COMANDANTE

Rehber YTD! YTD! Kripto paralarda küçük parayla büyük sermaye yapmak!

Aynen çok ufak miktarlarda vur kaç denemek için yeterli hem liq olunsa bile 3,4 dolar koymaz pek.
  17. COMANDANTE

Rehber YTD! YTD! Kripto paralarda küçük parayla büyük sermaye yapmak!

Elinize sağlık güzel bir rehber olmuş. Bu arada uyarıda bulunmam gerekiyor. Arkadaşlar yüklü miktarlarda yapacaksanız bu işlemleri 4x den büyük pozisyonlar açmamaya özen gösterin hatta direkt 4x'den büyük açmayın büyük paralarla ani kayıplar yüksek olursa hırsınıza yenik düşüp daha büyük...
  18. COMANDANTE

İnceleme 🔥Asus ROG Strix Scope RX🔥

Sevindim öyle olmasına effect kullanarak değiştirenler falan olabiliyor. Hayırlı olsun bu arada .
  19. COMANDANTE

İnceleme 🔥Asus ROG Strix Scope RX🔥

Sesini en çok beğendiğim klavye oldu aşırı güzel. (bu fiyat aralığında. )
Top Bottom