Arama sonuçları: *

1. C

Rehber Mutlaka Oynamanız Gereken Hikayeli Oyunlar! (Güncelleniyor)

Yani kişiden kişiye değişir oyuna da alışamadım zaten 3 saat oynadım silmiştim. Bi ara canım sıkılırsa indirir oynarım
  2. C

Rehber Mutlaka Oynamanız Gereken Hikayeli Oyunlar! (Güncelleniyor)

Kavga çıkabilri de witcher 3 ü hiç beğenmedim. Oynanışı berbat. Aldıgıma pişman oldugum oyunlardan. Hikayesi iyidir kötüdür bilmiyorum ancak oynanış berbat.
  3. C

Rehber Kimi Hangi Konuya Etiketlemeniz Lazım? (Güncel)

araba/motorsiklet konularından anlarım istersen ekleyebilirsin
  4. C

Rehber 4004 TL Monitör ve Ekipman Dahil 2.el-Sıfır Sistem Önerisi [10100F + GTX 970]

Kusursuz Deneyim Benzersiz bir deneyim sunan üstün özellikleri sayesinde kablolu optik Mouse sayesinde sizde sıra dışı bir konforun keyfini çıkarabilir ve hayatınızı kolaylaştıracak birçok özelliği sayesinde eksiksiz işlemler gerçekleştirebilirsiniz. Üstün Teknoloji Yenilikçi yapısı ile...
  5. C

Rehber 4004 TL Monitör ve Ekipman Dahil 2.el-Sıfır Sistem Önerisi [10100F + GTX 970]

yanlış mı görüyorum ışıklı mouse 18tl mi? sistem güzel olmuş eline sağlık
  6. C

İnceleme Sahte MX-4 vs Gerçek MX-4 Canlı Performans karşılaştırması!

harbi mi ya benimki sahteymiş. o üstteki gibi gelmişti ama hiç açmadım daha snowmanın kendi macununu sürmüştüm :/ https://urun.n11.com/overclock-urunleri/arctic-mx-4-2019-edition-4-gr-termal-macun-P394841172 bunu almıştım. ama yorumları okudum gerçek olduğuna inanmıştım halbuki :(
  7. C

Rehber Zalman T7 alınır mı?

Güzel rehber. Bir adet daha fan alınırsa iyi olur. 1 arka, 2 önde. öndekilerin biri aşağı biri yukarıda olursa çok daha iyi olur ve güzel kasaymış.
  8. C

İnceleme Patriot Burst 120 GB SATA SSD

güzel rehber. ben 120gb alacak olsam gigabyte veya apacer, 240/480 de ise patriot alınabilir.
  9. C

Rehber 3729 TL Sıfır-2.El Sistem Toplama [10100F + RX 570 4GB]

vay be geçen ay 3200 e toplanıyordu yine artmış fiyatlar hem de işlemci sıfır oluyordu. sistem güzel
  10. C

Rehber Netflix Dizi Önerisi

Elite eklenebilir
  11. C

Rehber Klavye nasıl temizlenir?

klavye tuşlarını nasıl söktünüz ya ben bi sökemiyorum. rampage kb r57. eski klavyelerimde de sökemiyorum. kırılcak diye tırsıyorum ondan mıdır acaba?
  12. C

Rehber Her Bütçeye Mouse Önerileri

çok teşekkür ederim 1612885021 bir şey daha soracağım. bu rog ii hoşuma gitti baya. o mu omen600 mü sizce?
  13. C

Alıyım, deneyim eğer öyle sorun olursa iade edeyim diorumda sonra elimde kalırsa sıkıntı. Omen600 tipi fena değil.
  14. C

Corsair Katar pro Gigabyte gm Asus rog impact ii önerin hangisidir? Aslında omen600 düşünüyordum ancak sağ-sol tık aynı anda basınca dpi resetliyor o yüzden vazgeçtim. Bu 3 ü hoşuma gidiyor.
  15. C

Rehber Snowman T6 ULTRA ses sorunu çözümü!

cpu fanında 2 tane fan var. biri önde biri arkada. sadece yerlerini değiştirdim 1611402232 aşırı basit. 5dkmı aldı
  16. C

Rehber Snowman T6 ULTRA ses sorunu çözümü!

Merhabalar. T6 ultradan ses için uzaklaşanlar var. onun çözümünü göstereceğim. tamamen ücretsiz. https://s2.dosya.tc/server14/a1vg78/T6_Ses_farki.rar.html malesef buraya ses dosyasını yükleyemiyorum. linkini bıraktım. dosya winrar dosyası, virüs vs bulaşmaz zaten kendi pcmde de virüs yok...
  17. C

İnceleme Xiaomi Mi Band 4 İncelemesi

ablamda var cidden şarjı 1.5 ay gitti. ama boş boş duruyordu genelde. yoğun kullanımda 1 hafta gider
  18. C

Rehber RAM Çipleri Tier List DDR4

Hyprex Predator 3200mhz cl16
Top Bottom