Arama sonuçları: *

1. D

En Sonunda Fiber İnternete Kavuştum: Deneyimlerim ve Süreç

Hayırlı olsun hocam. Yazıda bir şeyi düzelteyim. Cgnat havuzunda değilseniz statik ip kullanıyor olmalısınız. Dinamik ip yazmışsınız :)
  2. D

İnceleme Aylık 100TL'ye 100mbps İnternet Hizmeti Veren Comnet ISS İnceleme

Telekomunikasyondan kasıt telefon satın alma vs. Telefonda taksit kaldırıldı. O yüzden böyle bir koşul var. Telefon almıyon dimi diye teyit alıyor, sorumlulugu üstünden atıyor banka 😅. Yoksa internet hizmeti neden taksitlendirilmesin
  3. D

Ben enpara ile 8 ay önce yapmıştım taksit. Kampanya devam ediyor sorun olmaz bence. Kuveyt ve ziraat de faizsiz taksit yapiyor bildigim kadariyla
  4. D

Hayırlı olsun. 9 aydır kullanıyorum Karabükte Comneti Tt ftth fiber altyapıyla. Altyapınız iyi olduğu için doğru bir seçim olmuş. Sorun da yaşamazsınız emin olun :). Benim 335 günüm kaldı. Zam gelmeden 2 ay daha uzatacagım. Ek olarak mobil uygulamadan nfc ile kimliği taratarak abone olunduğu...
  5. D

İnceleme Netspeed ISS'ye Geçişim Ve İncelemesi

Comnet bunu yapıyor evet. Ki sözleşmede de yazıyor. küfürlü vs şekilde iletişime geçildiği takdirde hesabınız kapatılır diye. Gıbıra ne bahaneniz var? Söyleyin de aydınlansın millet. Doluluktan başvuru mu almıyormuş. At yalanı ... inanı
  6. D

Hocam her firmada herkes sorun yaşayabilir. Ama kullanmadan atıp tutmak da ne bileyim. Bozuk ürünmüs yuzde 25 mis bilmem neymis. Her konuya yazıyor aynı mesajı
  7. D

Hangi birini kullandınız da sallıyorsunuz böyle? 9 aydır Comnetteyim, tek bir sorun yaşamadım. Siz ne sorun yaşadınız Comnet ya da Gıbirda?
  8. D

İnceleme Adobe Dijital Lisans Dolandırıcılığına Dikkat Edin!

Ne alakası var hocam? Crackerlarin cogu bu isi keyfi yapıyor. Uygulamalarin-oyunlarin korunması icin geliştirilen denuvo gibi korumaların her sürümü crackerlar icin heyecan verici yeni bir is
  9. D

Rehber NVIDIA Ekran Kartları İçin UnderVolt Rehberi

Valla ekleyebilirsen güzel olur. Boşu boşuna kart sistem bostayken sıcak çalışmasın :)
  10. D

Mhz yi sabitlemek yerine maksimum şu mhz ve voltaja çık şeklinde bir ayar yok mudur acaba?
  11. D

Hocam bu sekilde ekran kartını yüksek bir mhz ye sabitlemis olmuyor muyuz? Sistem bostayken de yüksek mhz de çalışmış oluyor kart. Ne kadar doğruki bu?
  12. D

Rehber Modem Kurulumu Nasıl Yapılır?

Ben de keenetic extra dsl için bir rehber yapmayı düşünüyorum :)
  13. D

Rehber 7000 TL SİSTEM! (YENI GG SİSTEM)

Palit, galax gibi köklü bir firma
Top Bottom