Arama sonuçları: *

1. DenizAktaş

Rehber Kedilere Verilmemesi Gereken Gıdalar

Bu arada kedilerinizi sadece kaliteli kuru mama ve taze su ile besleyince hem sağlıklı oluyorlar hem ömürleri uzuyor hem gözle görülür şekilde tüyleri ve gözleri daha canlı daha parlak oluyor hem de zekaları daha hızlı gelişiyor Mama olarak Nestle'nin Purina Proplan kuru mamalarının hepsini...
  2. DenizAktaş

Rehber Kedilere Verilmemesi Gereken Gıdalar

Ucuz kuru mamalar da bu listeye eklenebilir. Kedilere sadece kaliteli kuru mama ve taze su verilmeli birde arada bir ödül olarak yaş mama verilebilir.
  3. DenizAktaş

İnceleme The North Face Hedgehog Fastpack II

İnceleme için teşekkürler ben de bahar ve özellikle kış yürüyüşleri için Salomon Quest 4D 2 GTX serisini kullanıyordum. Aslında memnunum ama açıksası Vibram taban ilgimi çekti. Peki ağırlık konusunda memnun musun?
  4. DenizAktaş

İnceleme Msi Core Frozr S (Ryzen 5 3600)

MSI B450M-A Pro Max ve kasa: MSI Mag Forge 100R
  5. DenizAktaş

İnceleme Msi Core Frozr S (Ryzen 5 3600)

Faydalı bir konu olmuş teşekkürler
  6. DenizAktaş

Rehber Neden İninal Yerine Papara Almalıyız?

Güzel kartmış sırf tasarımı için bile alınır :D Tavsiyem 18 olur olmaz Enpara alın yıllardır kullanıyorum böyle güzel bir bankayla daha önce çalışmadım. Bütün bu özellikler ve daha fazlası Enpara'da var ayrıca tek tuşla müşteri hizmetlerine bağlanabiliyorsun öyle 1'e basın 2'ye basın diye bir...
  7. DenizAktaş

Rehber Horizon Zero Dawn Kodu Nasıl Alınır?

Ben de faturamı attım bana yanlış hediyeler verdiler şimdi de cevap vermiyorlar...
Top Bottom