Arama sonuçları: *

1. Derek Pappalardo

İnceleme Rampage Ultimate KB-R96 Optik Mekanik Klavye

Konuyu tesadüfen tekrar gördüm, şu an o klavyelerin hiçbirinin ışığı çalışmıyor. Bazılarının tuşları basmamaya falan başladı söküp yenileri lehimlendi. Bendeki Bloody ise hala sağlam.
  2. Derek Pappalardo

Rehber RX 580 Undervolt Rehberi ( Performans kaybı olmadan.)

Gelişmiş kontrolü aç, 2 adet sütun gelecek ve ikincisi sarı olacak. Sarı olanı 1800 yapman lazım.
  3. Derek Pappalardo

Üst kısım güzel de, alt kısımdaki ayarları açıp 2. sarı sütunu 1800 yapman daha iyi olur.
  4. Derek Pappalardo

1270 yapıp kıs voltajı. Performansı dengelemek için de VRAM frekansını 1800 yapıp VRAM gecikme seviyesini 2. seviye yap.
  5. Derek Pappalardo

Rehber NVIDIA Ekran Kartları İçin UnderVolt Rehberi

Görür, piyasadaki en iyi sıvı metal bu zaten. Aliexpress'ten kuponla alınca 60 liraya falan geliyor diye demiştim.
  6. Derek Pappalardo

Ben olsam voltajı daha kısmazdım. Voltajı düşük tutarak frekans arttırmak daha mantıklı. 900 mV ile 1920 MHz falan zorlanabilir.
  7. Derek Pappalardo

Türkiye'de sadece Conductanaut var diye hatırlıyorum, onun da fiyatı uçuk. Aliexpress'ten kuponla LT-100 almak en iyisi.
  8. Derek Pappalardo

Güç vermediğin ve taşanları temizlediğin sürece sorun olmaz. Şırınga ucunda bir parça metal kuruyup kaldığı için ilk sıkmada aşırı çıkması Allah'ın emri, ilk denemeyi peçete vb. üzerine yapıp sonra GPU çipine sıkarsın. Zaten ufacık bir damla koyup yayacağın için taşma ihtimali çok düşük. Sürmeye...
  9. Derek Pappalardo

Sıvı metal sürersen büyük ölçüde rahatlar lakin o cihaza 100 liralık sıvı metal almak ister misin bilemem. Ben Superposition kullanmayı seviyorum, custom ayarlarla VRAM kullanımını da arşa taşıyabiliyor ve HW64Info yardımı ile memory hatalarına göre VRAM UV/OC yapabiliyoruz. 15 dakikalık 8x...
  10. Derek Pappalardo

Sen 570'e 1320 girersen (Nitro+ model değilse) ve voltajı kısarsan hem OC hem UV yapmış olursun ve büyük ihtimalle Wattman yersin. Kendi frekansını aynı bırakıp voltajı kıs, hata alırsan frekansı da kıs. Stok voltajı 1270 MHz falan olan bir kartı voltaj kısarak 1320 yapmak her zaman mümkün...
  11. Derek Pappalardo

Niye Superposition değil de Heaven?
  12. Derek Pappalardo

Rehber Steam Arayüzünüzü Kişiselleştirebilirsiniz!

Little Nightmares ve Metro 2033 bile mi almadın beleş :/
  13. Derek Pappalardo

Rehber Hangi kedi maması iyidir?hangisi alınmalıdır?

Ben kasaptan tanesi 7 liradan dana akciğeri alıp pişirip atıyorum. %100 et 😼
  14. Derek Pappalardo

Rehber Yurt İçi Yurt Dışı Klavye Alım Rehberi

Bir an gerçekten de az önce yazdı sandım, yükselt yapılmış meğer.
  15. Derek Pappalardo

İnceleme GamaKay MK61 Brown Switch ⌨️ [+SES TESTİ]

Banggood farkı kardeşim, Aliexpress eskide kaldı.
  16. Derek Pappalardo

Ben aylar önce yapmıştım 😎 Güzel oluyor, ara ara basıp keyif alıyorsun. Brown olanı değil blue olanı yapmanı tavsiye ederim, çıt çıt sesi var ve sabahtan akşama kadar zaten browna basıyorsun.
  17. Derek Pappalardo

Yanında gelen yedek tuşlar ile anahtarlık yapmayı düşünüyor musunuz sayın @TECHNO?
  18. Derek Pappalardo

Rehber Red Dead Redemption 1 bilgisayar üzerinden nasıl oynanır?

Last of Us denemiştim, 30 - 40 arası FPS alıyordu. RDR1 için de benzer olacağını düşünüyorum. Neden yetersiz gelir dediniz ki?
Top Bottom