Arama sonuçları: *

1. Dolar Bey

İnceleme Logitech G402 Hyperion Fury İnceleme

Teknolojinin şans işi olduğunu düşünüyorum. Aldığim bilgisayarın yorumları berbattı, her ne kadar oyunlarda iyi olsada bazı insanlar sorun yaşıyordu ben yaşamadım. Bunun haricinde aldığım başka bir mouse'da yine kötü yorumlar vardı, usb algılamıyor tuş bozuluyor vs, 2 sene oldu hala gıcır gıcır.
  2. Dolar Bey

İnceleme Logitech G402 Hyperion Fury İnceleme

Arkadaşlar merhaba; 22 Aralık Perşembe günü Amazon üzerinden 559,99 TL'ye Logitech G402 Hyperion Fury aldım ve 24 Aralık'ta elime ulaştı. İncelemeye başlayalım. Ürünün yapısını gerçekten çok beğendim, üzerinde 5 adet makro tuş bulunuyor ve yazılım üzerinden istediğiniz her türlü komutu...
  3. Dolar Bey

Rehber Dolu SSD yavaşlar mı? ( Patriot P300 )

Eline sağlık güzel inceleme ve düşündüğüm sorunun cevabını almış oldum eyw.
  4. Dolar Bey

Rehber 50TL'lik Casper loptopun hayata geri dönüşü! Yükseltme+Bakım

Bende zamanında küçük bir tamir yapmıştım. Eski leptopum lenovo şarj almıyordu mahalle bilgisayarcısı şarj girişini çalmış 2-3 tane ucu açık bakır kablo çıkarmıştı ortaya. Bende 9 yaşımdaydım o zamanlar leptopu annemden gizli açtım sonrasında içine küçük bir aparat takıp düzeltmiştim...
  5. Dolar Bey

İnceleme HP Omen Reactor İncelemesi

Bu incelemeyi görünce bu akşam incelemesini yapacağım mouse'un kutusunu kaybettiğimi hatırladım :D Eline Sağlık güzel inceleme.
  6. Dolar Bey

Rehber Düşük Sistemler için Mükemmel 35 Hikayeli Oyun

Çok güzel rehber olmuş ellerine sağlık.
  7. Dolar Bey

İnceleme Panasonic TV’lerde Intelligent Frame Creation özelliği

Mantıklıymış ama benim işime yaramaz.
  8. Dolar Bey

Rehber Herhangi Bir Havaalanı Kule Konuşmasını Nasıl Dinlersiniz (Yasal)

Bende ISL/LTBA yazıyor bunun neresini kopyalayacağım ?
  9. Dolar Bey

Rehber Millenicom geçiş sürecim ve deneyimlerim

Babam bu yapılanlara (bu tarz birşeyin rehberi) reklam diyor para alıyorlar diyor. Gerçekmi (pek sanmıyorum ama soruyorum işte.) Eline sağlık.
  10. Dolar Bey

Her Oyuncunun Oynaması Gereken Oyunlar

İlk 33'üne sistemim yetmiyor onun dışında sorun yok.
  11. Dolar Bey

Monster Abra A5 V15.10.1 İncelmesi

O zaman İ7 li al monster pahalı koymuş.
  12. Dolar Bey

Masaüstü bilgisayar olsa demek istemiştim o leptopta leptop işlemcisi olduğunu bende biliyorum.
  13. Dolar Bey

Leptoplardaki fiyatlar masaüstüne göre çok fark eder eğer masaüstünde böyle bi işlemcili pc bu fiyata olsa pahalı derdik ama leptopta bu olay farklı.
  14. Dolar Bey

Şuanda öyle bi fiyata 2. el de böyle bi bilgisayarı bulmak nerdeyse imkansız BELKİ 5-6 ay önce
  15. Dolar Bey

İnceleme Halley lokmalık bisküvi.

Yaz gelsin incelemesi yapacağım bende
  16. Dolar Bey

İnceleme TürkNet İnternet Deneyimim

Bende diyorum babama baba herkes öneriyor diye reklam yapıyorlar diyor türk telekom alalım diyor. Napıyorlar size para verip reklam yaptırmıyolar değilmi ?
  17. Dolar Bey

Rehber Nasıl Uzun Süre Sıkılmadan Ders Çalışırsınız ?

Nasıl oluyor inan ben kendimi bile anlamadım ayağımı masanın üzerine atıyorum sınıf yazı yazıyo ben dinliyorum sadece sınava girincede TAK TAK cevaplıyorum ama rehberin güzel olmuş eline sağlık.
  18. Dolar Bey

Rehber Nasıl Uzun Süre Sıkılmadan Ders Çalışırsınız ?

Çok güzel olmuşta ben dersleri sadece dinleyerek 90 alıyorum :/ Ödev yapmıyorum.
  19. Dolar Bey

Logitech MX518 Oyuncu Faresi Deneyimlerim

Güzel inceleme eline sağlık
Top Bottom