Arama sonuçları: *

1. DonanımFikir

Telefon Satın Alırken Nelere Dikkat Etmeliyiz? (Güncellenecek)

NOT: Donanımsal detaylara boğmadan alırken dikkat etmeniz gereken noktaları sizlere belirtmeye çalıştım. KONU GÜNCELLENECEKTİR. TELEFON SATIN ALIRKEN HANGİ NOKTALARA DİKKAT ETMELİYİZ? 1-Telefon Alırken Dolandırılmamaya Özen Gösterin. * Öncelikle bu konuda sizleri 3 durumda dolandırabilirler...
  2. DonanımFikir

1 porsiyon İzmir Köfte/peynirli makarna/turşu sadece 6 türk lirası (0.21$)

Mersinde yaşayan illa başka forum üyeleri de vardır, onları da bilgilendirmiş oluyor.
  3. DonanımFikir

F/P Sistemlere Nasıl Daha Hızlı Yetişebilirsiniz.

Bi rehber lazımdı , bilenler vardır , lakin bilmeyenler de illaki vardır. Doğru , özetçe de zaten tetikte olmak lazım link geldiği gibi alabilmek lazım.
  4. DonanımFikir

F/P Sistemlere Nasıl Daha Hızlı Yetişebilirsiniz.

Öncelikle bu takikleri bilenler vardır , onlar zaman kazanıp daha hızlı alabiliyorlar. Bilmeyenler için bu rehber ilaç gibi gelecektir. 1- Öncelikle siteyi keşfedin: Genelde İtopya , Gencer Gaming ve Vatan Computer ağırlıklı F/P sistemler çıkıyor özellikle. Bu sitelerde özellikle önceden...
  5. DonanımFikir

İnceleme COFFEEPROJECT Nitelikli Türk Kahvesi

Onlar (Nescafe) bana kalırsa bol şeker+ kremalı kahve. Türk kahvesi iyidir en acısı bile alışınca iyi gelir bence denemiş birisi olarak söylüyorum.
  6. DonanımFikir

İnceleme Detaylı COMNET ISS İncelemesi

Gayet iyi birkaç kere internet gitti şuana kadar o da olur zaten. Kalite olarak fiyatını hakediyor ki ön ödemeli seçebilirsin, bir kere veriyorsun, fatura derdin olmuyor her ay.
  7. DonanımFikir

Rehber Nays Kayıt Olma İşlemi

Güzel konu . Nays kampanyaları vb. avantajlı. 18 yas altı için 2750TL limit de yeterli bence.
  8. DonanımFikir

Rehber Türk satıcılar hakkında dikkat etmeniz gerekenler ! [ İspatlanmıştır / Rehber ]

Bende de fan aldığımda olmuştu haftalarca bekletip aynı nedenden oldu.
  9. DonanımFikir

Rehber Türk satıcılar hakkında dikkat etmeniz gerekenler ! [ İspatlanmıştır / Rehber ]

Amazon'da bile dediğin durumlar oluyor, asıl sorun bu tarz sorunlar olduğunda Türk satıcıların net çözüm sunmamaları. Özellikle Pazaryeri satıcılarda daha çok oluyor dediğin kusurlarda iade aldığında kendilerinin zarara gireceklerini de biliyorlar.
  10. DonanımFikir

Rehber (KLAVUZ) Thh Başvurusu nasıl Yapılır Migros Kurbanları Konuya Gelsin.

Ben de başka ürün için başvurmayı düşünüyorum, ürünü aldığımda stok olmama rağmen tedarik edilememiştir denildi, dediğin yol işe yararmı sence?
  11. DonanımFikir

İnceleme Starbucks Espresso Dark Roast

Ucuz etin yahnisi yavan olur sözü burada geçmedi. Bu arada Starbucks'tan kahve alınmaz bence. Tchibo'nun f/p kahvelerine bakılabilir.
  12. DonanımFikir

Rehber Steam profil güzelleştirme rehberi serisi - 2 - Profile çizim vitrini ekleme

Bende herkes nasıl bu kadar şaşalı yapabiliyor diyordum. Güzel konu.
  13. DonanımFikir

Rehber Dropshipping nedir? Nasıl yapılır?

Faydalı konulardan birisi ,kendi imzamdaki konu listesine ekledim.
  14. DonanımFikir

İnceleme Trust 23191 GXT 450 Blizz' Kulaklık İncelemesi

O fiyat etmez bence Max ederi 350TL.
  15. DonanımFikir

Rehber 764,99TL | 3 Yıllık GamePass Almak

1 Tane AAA oyun parasına 3 Yıllık GamePass alma taktiği: Uzun süredir bu taktik devam ediyor, çok harika bir yöntemdir. UYARI: MAXİMUM 6 Kez alabilirsiniz [max 36 aylık hediye edebilirsiniz.] Windows arama çubuğuna ''Microsoft Store'' yazın ve tıklayın. Mağazadaki üstteki arama çubuğuna...
  16. DonanımFikir

Rehber Valorant Van 9001 Hatası Çözümü

Öncelikle internette hep benzer kaynaklar var, çok nadir doğru kaynaklar bulabildim asıl sorunum ile ilgili ve sizlere de anlatmak düşer. NOT: Anakartların marka ve modellerine göre bıos değişebilir, Legacy BIOS'lar için de hazırlanmamıştır. [ASUS BIOS üzerinden anlattım] Fakat UEFI destekli...
  17. DonanımFikir

Rehber Ön Ödemeli Kartlar Hakkında İnceleme (Pokus,Papara,Paycell vb.)

Bügün efsane bir konu ile birlikteyiz, baya detaylı olacak bittiğinde tamamen, güncellenecektir. En altta değerlendirdiğim bölüm olacak o kısma özellikle bakabilirsiniz, denemiş birisi olarak söyleyeceğim. Papara: ------------------------Site...
Geri