Arama sonuçları: *

1. Emir Aydın

İnceleme LOGİTECH DRIVING FORCE GT DİREKSİYON SETİ

G29 aslında düşünüldüğü kadar yüksek kalitede bir set değil. Evet çok güzel, kullanmıştım ve beni üzmemişti. Ancak örnek vermek gerekirse T300 gibi setlere geçtikten sonra, insana ben bundan önce oyuncakla oynuyormuşum dedirtiyor. Ki T300 de çok çok üst seviye bir direksiyon seti değil. Kısacası...
  2. Emir Aydın

İnceleme Delux M820 DC Gaming Mouse (Değiştirilebilir Kabuklu Model)

Üzülmeye gerek yok. Amazondan almıştım, iade için yazdığımda ürün sizde kalsın biz para iadesini yapıyoruz demişlerdi. :peepokalp: Bilmiyorum belki benim şanssızlığımdır ancak forumda başka yaşayanlar gördüğüm için de kararsızım...
  3. Emir Aydın

Aynı sorunu yaşayan başka kişiler de var.
  4. Emir Aydın

Önceki sayfada konuşulmuş. Ben de sorun yaşamıştım. Ufak kopmalar yüzünden mouse stabil çalışmıyor. Yazarak anlatmak biraz zor olacak ancak bir örnek vereyim. Masaüstüne gelip orta kısımda sağ sol sağ sol yapmaya başladığımda imleç yavaş yavaş ya sağa ya da sol tarafa doğru kayıyor. Bunun sebebi...
  5. Emir Aydın

İnceleme AKKO 3084B Plus (Jelly Pink Switch) İnceleme

Onu düşündüm de tek renk klavye gözüme daha hoş geliyor o yüzden hepsini birden değiştirmek en iyisi olur. İkinci attığın güzelmiş onu alabilirim gibi. Bunların belli bir standardı var sanırım, uymama gibi bir sorunu olmaz inşallah.
  6. Emir Aydın

Keycapleri değiştirmeyi düşünüyor musun? Düşünüyorsan aklında hangi seti almak var?
  7. Emir Aydın

Switch pembe diye ışıklandırmanın hafiften pembeye dönmesi kötüymüş ama buna da şükür. Benimki daha kargoya verilmemiş. :peeposad:
  8. Emir Aydın

Rehber Steam Idle Master ile Para Kazanma

Ben hiç bir oyunu koymadım ve ban yemedim. Idle Master kullandığı için VAC Ban yiyen vesaire de görmedim.
  9. Emir Aydın

Rehber 💰 Steam Koleksiyon Kartlarından Para Kazanma Ve Oyun Tavsiyesi 💰

Program uzun süredir kullanılıyor, bir kere bile çalınma vakası duymadım. Aynı şekilde ben de yıllardır kullanıyorum.
  10. Emir Aydın

Dikkat edin hepiniz aynı oyunları yaparsanız hep birlikte zarar edebilirsiniz. :kizginpeepo:
  11. Emir Aydın

Rehber Steam Arkaplan Satarak Para kazanmak

Herkes aynı oyunların arka planını düşürürse fiyatlar çok düşebilir. Çünkü her düşüren kişi son satışın bir alt fiyatına koyacak. Buna dikkat edin zarar etmeyin.
  12. Emir Aydın

Maalesef o konu hakkında bir bilgim yok, öyle bir sorunla karşılaşmadım.
  13. Emir Aydın

Ben hiç kara listeyi kullanmadım ve bir sıkıntı yaşamadım. Steam'in ciddi bir güvenlik politikası var, hesabını oraya girmek bir sıkıntı çıkartmayacaktır. Kullanıcı adı ve şifreni bilseler bile hesabına girmek için doğrulama kodu gerekiyor. O koda da sadece telefonundaki uygulamadan...
  14. Emir Aydın

Bu işte en bilindik oyunlardandır kendisi. Rehberi açarken eklemiştim. :)
  15. Emir Aydın

Ben hiç kullanmadım kara listeyi, CS bende de yüklüydü bir sorun olmadı. Ama sen yine de rahat edemezsen Google'dan kara listeye alınması gereken oyunlara bakabilirsin.
  16. Emir Aydın

Uygulamanın ayarlar bölümünde Fast Mode var ve yanlış hatırlamıyorsam o ayar açık bir şekilde geliyor. Yani ekstra bir ayar yapmana gerek kalmıyor, kendi kendine hızlı bir şekilde kart düşürüyor.
  17. Emir Aydın

Bir süredir kart düşürmüyorum. Oyun önermek için güncel bilgiler lazım, kart fiyatları sürekli değişiyor.
  18. Emir Aydın

Rehber 💰 Steam Koleksiyon Kartlarından Para Kazanma Ve Oyun Tavsiyesi 💰

Harici bir internet sitesi olmadan yapmak isteyenler bu rehberden yararlanabilir. Onun dışında genel mantık aynı. Eline sağlık.
  19. Emir Aydın

Rehber Steam profil güzelleştirme rehberi serisi - 1 - Level atlama

Doğru oyunları seçerseniz hem bakiyenizi arttırıp hem level kasabilirsiniz. Rozet işlediğinizde Steam 1 adet arka plan veriyor, arka planı pahalı olan oyunlar var. Rozet işleyip o arka planı çıkartırsanız kâra geçersiniz, yanında da level almış olursunuz.
  20. Emir Aydın

Rehber 3150 TL Her Şey Dahil Sistem Toplama Rehberi

Hayır kargoyu alıcı öder. Satıcının kargo ücretiyle bir alakası yok, o yüzden indirim de yapmaz.
Top Bottom