Arama sonuçları: *

1. Emre Zengin

Rehber 🔥Bilgileriniz Dark Web'de Olup Olmadığını 1 Dk'da Öğrenme🔥

Ya geçen sene ya da ondan önceki sene biri forumda konu açmıştı gene bunla ilgili. Aynı veriler e posta adresimizi yazınca o sitede de çıkıyordu. Adını hatırlayamadım şuan.
  2. Emre Zengin

İnceleme Netspeed ISS'ye Geçişim Ve İncelemesi

https://forum.donanimarsivi.com/konu/apra-ping-tester-2023-yayinda.684031/
  3. Emre Zengin

Rehber B550M DS3H, artık bilinen B550M DS3H değil! Rev 1.5 sürümü sonrası değişiklikler

Anakartın REV 1.7 sürümü çıktı. REV 1.4'ün güncel sürümü olmuş. VRM 5+3'ten 6+2 olmuş. Bir de DP girişi eklemişler anakarta.
  4. Emre Zengin

Rehber Windows Vista/7 Oyunlarını Windows 8/8.1/10/11'e Getirme

Evet hocam seneler önce görüp oynadığım oyun buydu teşekkür ederim :) .
  5. Emre Zengin

Rehber Windows Vista/7 Oyunlarını Windows 8/8.1/10/11'e Getirme

Öncelikle eline sağlık. Hocam yaklaşık 13 sene önce (daha fazlada olabilir.) Dedemlerin Vista kullandığı bir bilgisayarda oyunlar kısmında bunlar dışında bir sürü oyun daha vardı. Ben bu oyunları bir daha bulamadım. (Belki dışarıdan yüklenmiş oyun olabilirler.) Senin fikrin var mı bunlar dışında...
  6. Emre Zengin

En Sonunda Fiber İnternete Kavuştum: Deneyimlerim ve Süreç

Evet hocam bende 1.5 sene önce Turk Telekom VDSL kullanırken kablosuz üstünden bu değerleri alıyordum. Bizim buraya Turk Telekom 6-7 sene önce VDSL'i getirdi. En iyi pingi Turk Telekom veriyor bence. Eğer oturduğum yere Fiber getirirlerse belki tekrardan Telekom'a geçebilirim. Oturduğum yer...
  7. Emre Zengin

En Sonunda Fiber İnternete Kavuştum: Deneyimlerim ve Süreç

Mehmet hocam tracert 146.66.155.1'de 30 ms'leri görüyor musun?
  8. Emre Zengin

DA-C Sistemi Geldikten Sonra Yapılması Gereken Ayarlar

Boostu kapatırsan sıcaklık düşer. Oyun performansını düşürür. İşlemcin sanırım oyunda 4.4 oluyor, o da maksimum kullandığı GHz oluyor. Windows güç seçeneklerinde hangi güç planını kullanıyorsun?
  9. Emre Zengin

Resize BAR açarsan parçalar tam performansta çalışacağı için birazcık daha ısınmaya neden olabilir. Stok fan için 76 derece normal ama. Cpu Core Boost'u kapatırsan işlemci sıcaklığın azalacaktır. (Performansından da düşme olacaktır.)
  10. Emre Zengin

23.2.1 Beta (WHQL) olarak çıktı. 22.11.2 Recommended (WHQL) olarak geçiyor. 23.2.1 (WHQL) sürücüsünü deneyebilirsin sorun yaşarsan etiketle yardımcı olurum. (Sürücüyü kurduktan sonra AMD profillerinden sadece Standartı seçmeni tavsiye ederim.)
  11. Emre Zengin

Sağ olun hocam, onun için yeni konu açman daha iyi olur.
  12. Emre Zengin

İnceleme Philips Hue E27 1100 lumen color ampul incelemesi

Eline sağlık hocam güzel inceleme olmuş.
  13. Emre Zengin

O ayar güncel sistem olan tüm anakartlarda açık olarak geliyor. Eğer sıcaklık 85-90 dereceleri görmeye başlarsa bu ayarı yeni soğutucu alana kadar devre dışı bırakabilirsiniz.
  14. Emre Zengin

Genellikle Yüksek Performansı öneriyorum. İsteyen Nihai Performansı da tabi kullanabilir. CMD'yi açıp powercfg -duplicatescheme e9a42b02-d5df-448d-aa00-03f14749eb61 yazıp enter'a basması yeterlidir. Güç seçeneklerine Nihai Performans modu eklenecek. Onu seçip kullanabilir.
  15. Emre Zengin

Ekran kartın desteklemiyor. Maalesef edemezsin.
  16. Emre Zengin

Onu formaliteden öyle yazdım. Gitse de artık çok sorun değil. Eğer fazladan bir bilgisayar varsa BIOS'u Q-Flash Plus modunda yazdırıp BIOS tekrardan yüklenebilir. Tabi gitmemesi daha iyi 🤣.
  17. Emre Zengin

Merhaba arkadaşlar bugün sizlere DA-C sistemi alan arkadaşların yapması gereken ayarları anlatacağım. Öncelikle BIOS güncel değilse BIOS'u güncelleyelim. BIOS'u güncel olup olmadığını öğrenmek için bilgisayarı yeniden başlatıp durmadan delete tuşuna basarak BIOS'a girin gelen ekranda System...
Top Bottom