Arama sonuçları: *

1. E

İnceleme Victus 16 neden alınmamalı? Kötü yanları nelerdir?

Denedim sürekli dengeli modda oluyor o zaman zamana bırakıp düzelmesini umucam
  2. E

60w'a kabulüm zaten performans nodundaki 45w a kabul değilim tüm kış bu cihazla oyun oynadım performans modunda ve işlemci 50+w çektiği oluyodu şuan 45wı gećmiyor 1725733907 power test güncel değerlerde bu şekilde 1725734004 dediğim test
  3. E

Sorun tam olarak öyle değil 60w düştükten sonra testi kapatım cihaz soğuduktan sonra başlatsam bile 60w ve performans modda 45w limit yoktu daha öncesinde. Bu cihaza 5-10dk cicarı 200w çektirdiğimi hatırlıyorum ki en son ısıdan ben kapattım
  4. E

Revavilty normal olduğunu ilk bastaki olayın pazarlama için olduğunu söyledi açıkçası mantıklı geliyor
  5. E

tamamdır sorayım 1725729866 tecnopathda varsan istersen senide etiketliyim konuya
  6. E

windowsda değilmiş 1725728885 denemediğim şey kalmadı 1725728984 60w performans modunda olsa dert etmicem turbo modda. Turbo modda da fanlar nerdeyse hep max hızda dönüyor
  7. E

formatdan öncede son sürümdü ama o zamanda galiba 60w kitliyordu ara ara 1725727354 windows son sürümü diyor sanırım performans arttıran
  8. E

son sürüm ama format atmadan öncede son sürümde kullanıyordum o zaman normal gibiydi
  9. E

yazılımsal bir şey olduğunu düşünüyorum ama bulamıyorum
  10. E

chipseti kaldırıp eski sürüm kurdum nitroyu ondan sonra deniyeceğim 1725725046 bu tarz bir sorun olucağını sanmıyorum testlerde kapanırdı
  11. E

onun fanları temizlemesi lazım bios güncellemesi bile yapmıyor benim limit işi tuhaf oldu iyice 1725723983 occt cpu testi yaptım 3 dk 94w çekti sıcaklık 80 dereceydi 3kdan sonra yavaş yavaş 0.1-0.2w düşürerek 4dkda civarı sürede 60wa geriliyor 1725724077 saat hızlarınıda düşürüyor watt düşürürken
  12. E

Servis normal der biosu bir sürüm eskiye düşürdüm değişecek mi diye yine aynı 6dk 75w çekiyor son 4dk 45w yapıyor Arkadaşımda da aynısı var onunki test başladığı gibi ısıdan kapanıyormuş
  13. E

Ve yine watt sınırı gitti ne zaman gizli biosu açıp biosu sıfırla desem düzeliyor 1725718966 @Ruffian performans modunda 6dk 75w gittikten sonra sıcaklıklar normal olmasına rağmen 45w düşürdü
  14. E

İnternetteki 7840hs 2024 multi core testlerine baktığımda 870-900 arası puan almış hwinfo doğruysa eğer 45w limit ile 882 puan alıyor
  15. E

Tekrar sıfır kurulum yaptım cihaz limitli yine bu yüzden gizli biosu açıp pboyu devreye aldım limiti anakart seçtim ve cihazda limit anlık kalktı cinebench 24 testinde 95w ile başlayıp yavaş yavaş 60wa çekiyor
  16. E

2024 testine soktum limitli şuan birazdan yeniden başlatıcam belki düzelir
  17. E

daha yeni fark ettim 1 haftadır max böyledir uxtuyu kurmadan önce limit vardı zaten uxtuyu limiti kaldırmak için denedim ve olmadı bilgisayarda kurulu değil şuan dün akşam r23 testini silmiştim bugün limit yoktu az önce r23 testini indirdim tekrar limit koydu
  18. E

throttle olma ihtimali sıfır işlemci 75w iken bile 80dereceyi geçmiyordu 60wda buzz gibi oluyor testler sıfır windows kurucam bir daha
  19. E

r23 yükledim r23 yükledikten sonra yine 60w limit koydu
  20. E

Uxtudan önce böyleydi uxtudan limiti arttırmama rağmen geçmiyordu
Top Bottom