Arama sonuçları: *

1. Erdem Arslan

Sünger Bob Temalı Series X Tanıtıldı!

Çocukların ilgisini çekmek için çok güzel olmuş. Alım gücü yüksek olan ülkelerde yok satar. Tabi sünger Bob hala çocukların ilgisini çekiyorsa.
  2. Erdem Arslan

5 Farklı KULETİPİ İşlemci Soğutucu İnceleme ve Detaylı KULETİPİ Rehberi

Vaktimiz yoktu izleyemedik knk. Video muhtmelen inanılmaz kapsamlı ve hiçbir yerde bulamayacağınız şeyleri içeriyor. Boş vaktim olursa izleyeceğim.
  3. Erdem Arslan

Rehber CUSTOM KLAVYE TOPLAMA REHBERİ uWu

Forumda kesinlikle olması gereken bir rehberdi. Çok teşekkürler.
  4. Erdem Arslan

Rehber Paranızın değer kaybetmesini nasıl engellersiniz, Yatırım nedir ve nasıl yapılır?

Yabancı borsalarda nasıl işlem yaparız rehberi lazım. Bizim borsada kazanmak çok zor.
  5. Erdem Arslan

Rehber (Asus ROG) Armoury Crate'e Yeni Bir Bakış ( SİL ? )

Global desteğin yerel sağlayıcıyla problemi çözün demesi hiç hoş olmamış. Sonuçta üründeki hatanın sebebi siz veya ürünün tedarikçisi değil tamamen üretici. Thhnin uzaması önemli değil siz peşini bırakmayın yeter. Konuyu kirletmemek adına daha fazla yazmak istemiyorum. Size geçmiş olsun. Ürün...
  6. Erdem Arslan

Rehber (Asus ROG) Armoury Crate'e Yeni Bir Bakış ( SİL ? )

Başkan sen tthye başvurdun mu? Bir de asusun global support u falan yok mu? Bu şekilde bir yere varamayacaksınız gibi.
  7. Erdem Arslan

İnceleme Infinix GT 10 Pro 260W Hızlı Şarj ile Geliyor.

50 milyarlık aypon hala 30w la şarj ediyor.
  8. Erdem Arslan

İnceleme Under Armour Charged Assert 9 Mermer Koşu Ayakkabısı erkekler İnceleme

Ben geçen sene bu ayakkabıyı 500e alıp tipini beğenmemiştim. Ama accayip rahat bir ayakkabıydo
  9. Erdem Arslan

İnceleme Lian Li Lancool 216 ARGB inceleme.

215 sadece daha güzel gözüküyor. Bu kasa bir çok yönden daha önde.
  10. Erdem Arslan

Bugün bir kasa toplayacak olsam kesinlikle bunu alırım. Stok bitmeden qp bilişimden çöksünler 😄.
  11. Erdem Arslan

Hayırlı olsun bayağı güzel bir kasaya benziyor. Fiyatı da makul. İndirim postunu attığın zaman da değerlendirmiştik. F/p denilebilir rahatlıkla.
  12. Erdem Arslan

İnceleme MSİ ALPHA 15 B5EEK-212XTR İNCELEME

Bi ara 17ye iadepas gaming 3 vardı onla bu iyilerdi fiyat anlamında. Yine de 130e 3060la tulpar laptoplar 2. Elde alınır. Sonuçda bunlar oyun için alınıyor maxq ile maxp arasında fark var.
  13. Erdem Arslan

İnceleme MSİ ALPHA 15 B5EEK-212XTR İNCELEME

İyi laptop ama bayağı overpriced o laptopa o parayı vereceğime 2. El 3070li laptop alırım.
  14. Erdem Arslan

İnceleme Colorful Igame Geforce Rtx 3060 Ti Vulcan İNCELEMESİ

Çok güzel bir inceleme olmuş keşke stoklarda olsa. Kartın üzerindeki panel RGB aydınlatması, içinden çıkan tornavida takımı vs aşırı iyi bence. Diğe üreticiler örnek almalı diyebilirim. Bize böyle şeylerle gelin aga. Dünyanın parasını veriyorsun kutudan siyah dikdörtgenler prizması çıkıyor 😀.
Top Bottom