Arama sonuçları: *

1. Erdem Salih Taşcı

Rehber Düşük Sistemler için Mükemmel 35 Hikayeli Oyun

Hocam neredeyse 2.5 yıl olmuş konuyu hazırlayalı :D. Yani bilemiyorum bu aralar yoğunum ama kesinlikle yapmayacağım gibi bir şey söyleyemem. Bu listeyi hazırlarken çok düşük bir sistemim vardı şimdi nispeten daha iyi bir sistemim olduğundan daha yüksek sistem gereknsinimli oyunları da oynadım o...
  2. Erdem Salih Taşcı

Rehber 0-150 TL arası önerdiğim kablolu kulak içi kulaklıklar

Hocam 150 lira civarına bir kulakiçi kulaklık almayı düşünüyorum. Aklımda VK4, EDX ya da bütçe arttırılırsa (arttırmakta çok bir problemim yok) ZSN Pro / X var aklımda. Rock ağırlıklı müzikler dinlerim ve okuduğum kadarıyla bazı kişilerde KZ kulaklıklarda sanırsam frekans aralığından dolayı dip...
  3. Erdem Salih Taşcı

Rehber Hikayeli Dev Oyun Listesi

Evet. Ama yine de beğenmedim.
  4. Erdem Salih Taşcı

Sadece hikayeden bakmıyorum. Hikayesi kötü olup da zevk veren oyunlar da var. Örneğin Just Cause, mekanikleri var hikayesi kötü ama ben sırf şehirde dolaşmak için oynuyorum o oyunu. Halo ise çok tekrarlıyor kendini öyle aslına bakılırsa çok üst bir oyun zevkim yok ama beni gene de sıktı.
  5. Erdem Salih Taşcı

Ama gene de hikayesi rezalet. Çok tekrarlıyor kendini. @Furkan1461 Don't Starve Together gayet kaliteli bir oyun.. Internet kafe silmulator'e lafım yok. RE 4'de eklenmeli. Gayet kaliteli bir oyun o da.
  6. Erdem Salih Taşcı

Halo serisi overrated bir seri. Gerçekten ben oynarken hiç zevk alamadım. Fakat ne gariptir ki yurt dışında çok övülüyor. Artık oyun mu görmediler yoksa sürü psikolojisi mi bilemeyeceğim. Sadece skyrim değil diğer oblivion, morrowind i de eklemelisin. Morrowind baya eski o biraz istisna ama...
  7. Erdem Salih Taşcı

Neredeyse hepsi zaten öyle. HD 6570 ile neredeyse hepsini oynadım ben. Sistem gereksinimleri de kontrol edin.
  8. Erdem Salih Taşcı

Warband ve L4D ve 2 de hikaye var. Minecraft ta hikaye var yok arası.
  9. Erdem Salih Taşcı

Witcher 1'i oynadım. Kılıç tutuş şekli ve dövüş mekanikleri gerçekten oyundan bıktırıyor. Witcher 2 olabilir ama.
  10. Erdem Salih Taşcı

Bu listede katana zero'yu ezip geçip katlayabilecek oyunlar var.
  11. Erdem Salih Taşcı

UHD 630 GT 730'a denk dersek neredeyse her oyunu oynarsın burada. Bioshock ve RE4 ve AC Origins için emin değilim.
  12. Erdem Salih Taşcı

Öncelikle ben bu listedeki oyunların çoğunu i5 750 - 8gb ram HD 6570 sistemim ile oynadım fakat hepsini değil. Oyunların sistem gereksinimlerini kontrol etmenizi kesinlikle öneririm. Bazı oyunlar aşırı düşük sistem gereksinimleri istiyor bazıları da sistemimden fazla. Benim burada...
  13. Erdem Salih Taşcı

İnceleme Anonymous Çeviri Nasıl?

Çıktı bile :D. https://www.merlininkazani.com/rdr2-turkce-yama-kurulum-rehberi-Rehber-116891
  14. Erdem Salih Taşcı

Rehber 2000TL ile 6500TL arasında Sistem Tavsiyeleri

Ne kadara alacaksınız? Vereceğiniz fiyata değeceğini sanmıyorum. UHD 630, R7 240'a denk zaten.
  15. Erdem Salih Taşcı

O zaman alabilirsiniz. M200 ile render'da 70 dereceyi geçeceğini pek sanmıyorum.
  16. Erdem Salih Taşcı

Bence almanıza bile gerek yok. İşlemci ısınan bir işlemci değil.
  17. Erdem Salih Taşcı

İçinden çıkıyor olması lazım. Güvenceye almak için satıcıya sorabilirsiniz.
Top Bottom