Arama sonuçları: *

1. Eyisha

İnceleme Bedavadan Biraz Pahalı: Cooler Master MM711 Kablolu Oyuncu Faresi

yeni mouse alalı 1.5 ay oldu bunu alasım geldi ne güzel konudur bu
  2. Eyisha

Rehber En İyi Kadın Ana Karakterli 11 Oyun Önerisi!

erkek adam urgota gözünü diker ahri ne öyle tilki kuyruklu filan hayvan sevici değiliz erkek adam gibi urgotcuyuz
  3. Eyisha

İnceleme Resident Evil 4 Remake Trailer İncelemesi

şansa bak resi4 alıcam tüm re serisi zam aldı bir 4 kaldı ucuza o da 55 tl alsam mı fiyatı artar mı indirim mi beklesem bilemiyorum be
  4. Eyisha

grafik sıkıntı değil de ben bioshock da bile korkan biriyim korku dozum o kadar düşük sanırım re4 ile deniyecem teşekkürlerr
  5. Eyisha

Gayet bilgili birine benziyorsun ya korku oyunu oynamak istiyorum ama yemiyor filmlerde filan sıkıntı yokta oyunlarda karakteri ben kontrol edince çok geriliyorum bir korku oyunlarına başlangıç gibisinden bir oyun önerebilir misin
  6. Eyisha

Rehber Steam'de Kâr Ettirebilecek Kartlar 🔥

benim gibi acelesi olmayanlar için çok iyi ben genelde en düşük fiyatın 20-30 kuruş üstüne koyuyorum yada 1-2 gün önce çok yüsek fiyatı birden düşmüşse eski fiyatına koyuyorum en fazla 1-2 haftada satılıyor çok temiz para birikiyor en düşük fiyata filan koymayın bence aceleniz yoksa
  7. Eyisha

Rehber Steam Idle Master ile Para Kazanma

abi allah razı olsun steamde 160 tane oyunum var şuan ve 100e yakını hentai oyunu arkadaşlara açıklama da yapamıyorum ama iyi para kırıyorum sen bu konuyu açtıgından beri en temizinden yalan olmasın da kartlar sayesinde bedavaya ve biraz zaman ile 100 tl ve bir kaç tane çıkan parlak kartlar ile...
  8. Eyisha

Rehber Chrome Reklam Engelleme

Ben seninkini değil bunu kullanıyorum hangisini tavsiye edersin
  9. Eyisha

Rehber Anime Önerileri #7= Kaguya-sama: Love is War | Anime Filmi Duyuruldu!

arkaplan seslendiren eleman acayip komedi valla herkesin izlemesi lazım bu animeyi
  10. Eyisha

buldum hocam attıgınız resmi bütün oyunları teker teker kontrol ediyorum bir arkadaş hentai oyunları önermiş onları da kontrol ettim 10 lira ile aldım şimdiden 7-8 oyun katlayalım sonuçta yaz indirimi iyi değerlendirmek lazım :D
  11. Eyisha

Rehber Yeni Oynayacaklar Serisinin 5. Oyunu: The Elder Scrolls V: Skyrim SE

oyunu oynama hevesim yok şuanlık ama baştan sona okuttun helal olsun eline saglık fıstık gibi rehber
  12. Eyisha

hocam mümkünse bütün kar getiren oyunları atar msınız yada bir rehber hazırlarsanız iyi oyun ben 2 gündür bkaıyorum anca 7 tane oyun bulabildim
  13. Eyisha

adamsınız hocam iyi forumlar
  14. Eyisha

düzelttim şimdi görünüyor olması lazım nette bir türlü düzgün liste yapan bulamadım üzdü
  15. Eyisha

hocam bende csgo gta 5 gibi online oyunlar yok eklememe gerek yok dimi hesabım şu zahmet olmazsa bakarsanız sevinirim https://steamcommunity.com/profiles/76561199137009340/
  16. Eyisha

onlar hangi oyunlar hocam liste filan var mı nette bakayım
  17. Eyisha

hesap çalınması filan olmaz dimi
  18. Eyisha

idle master nereden indirebilirim mümkünse link atar mısınız
Top Bottom