Arama sonuçları: *

1. Eymenzz

İnceleme Claws Nexus Air V1 İnceleme

bende oyle bişe olmadı belkide cok fps oyunu oynamıyorum diyedir siz bilirsiniz hocam skatezde bir çare bu arada
  2. Eymenzz

ben amazondan almıstım keske sende oyle yapsaydın hem prime ozel indirimde var galiba suanda orada
  3. Eymenzz

skatezleri cok iyi degil bir kaç zaman sonra yenisi alınabilir kopma gecikme yasamadım oyunlarda ani hareketlerde falan tıklama sesleri abartılı bir sesi yok tekerlekde suana kadar sadece ara sıra gıcırtı sesi oluyor ama beni rahatsız etmiyor her zamanda olmuyor zaten fp acısından 9 verilebilir
  4. Eymenzz

dostlar merhaba dun bir konuda benimde kullandığım nexus air v1 mouse merak eden bir kaç arkadaş olmuştu hem onlar için hemde ileride alacak arkadaşlar için bir inceleme yapacağım Teknik Özellikler 10.000 Dpi sensor tipi PMW 3325 ağırlık yaklaşık 80-85 gram arası bağlantı tipleri 2.4 ghz...
  5. Eymenzz

İnceleme Redmi Note 13 Pro 4g

cok saolun hocam bir arkadasım vardı kendi cihazınada boyle birşeyler yapmıs ondan rica ettim o yapıyor 🙏 🙏 🙏
  6. Eymenzz

linkene nasıl donusturebilirim hocam
  7. Eymenzz

direk burdanmı yoksa ozeldenmi hocam
  8. Eymenzz

bunlar baya karısıkmıs hocam zahmet olmayacak ise bilgisayara gectiginiz bir vakit yapabilirmisiniz eger size bir zahmet olmayacak ise 🙏
  9. Eymenzz

mobil cihazımda videoda dakkika 2.50 baslayıp 3.10 a kadar olan yerleri yapıcagım anladıgım kadarı ile peki onerdiginiz bir sav dosyası varmı benim için 60fps yeterli oluyor
  10. Eymenzz

pubg fazla oynuyorum evet cok bilmiyorum mobilde bu işleri nasıl atarım acaba sav dosyasını 🙏
  11. Eymenzz

dedigim gibi ilk incelemem sesi kuvvetli en kısık seviyede bile duyulabilecek bir sekilde cıkıyor tabi bulundugun ortama baglı mikrofonuna ne derim bilemem klasik bir telefon mikrofonu ne kaliteli nede cok kotu internet alısı derken kasdettiginiz mobil veri falansa 4g var max 4.5g veya 5g destegi
  12. Eymenzz

merhaba dostlar bu forumda ve diğer forumlarda bazen denk geldiğim note 13 pro alınırım sorusu için bir inceleme yapacağım almayı düşünenler içinde fikir olur ilk önce cihazın temel özelliklerinden bahsedeceğim Temel Özellikleri Ekran Özellikleri olarak 120hz Amoled 395 PPI büyüklük olarak ise...
  13. Eymenzz

İnceleme Dark Freezer x123 soğutucu

Merhaba dostlar yaklaşık 1 hafta önce aldığım dark frezzer x123 için bir inceleme yapayım dedim ilk incelemem bu arada kotu olursa kusuruma bakmayın 🙏 öncelikle kutu içeriğine değineceğim kutu içeriği olabilecek her şey ile doldurulmuş zaten çokta bir şey beklemiyordum İntel işlemciler için...
  14. Eymenzz

Arc b580 düşük performans

https://www.incehesap.com/warrior-gold-hazir-sistem-fiyati-45606/?hsu=13223,13224,13226,550154,13227,1206795 bütcen varsa bunu al psu msi yaptım hiperin kasası cok kotu
  15. Eymenzz

Arc b580 düşük performans

ben şimdilik intel kart almamanın yanındqayım evet belki güzel bir kart ama driverları düşük performansı nedeni ile forumlarda iade eden çok kişi gordum bütçen tam olarak ne kadar bir oneri yapayım
Geri