skatezleri cok iyi degil bir kaç zaman sonra yenisi alınabilir kopma gecikme yasamadım oyunlarda ani hareketlerde falan tıklama sesleri abartılı bir sesi yok tekerlekde suana kadar sadece ara sıra gıcırtı sesi oluyor ama beni rahatsız etmiyor her zamanda olmuyor zaten fp acısından 9 verilebilir
dostlar merhaba dun bir konuda benimde kullandığım nexus air v1 mouse merak eden bir kaç arkadaş olmuştu hem onlar için hemde ileride alacak arkadaşlar için bir inceleme yapacağım
Teknik Özellikler
10.000 Dpi
sensor tipi PMW 3325
ağırlık yaklaşık 80-85 gram arası
bağlantı tipleri 2.4 ghz...
mobil cihazımda videoda dakkika 2.50 baslayıp 3.10 a kadar olan yerleri yapıcagım anladıgım kadarı ile peki onerdiginiz bir sav dosyası varmı benim için 60fps yeterli oluyor
dedigim gibi ilk incelemem sesi kuvvetli en kısık seviyede bile duyulabilecek bir sekilde cıkıyor tabi bulundugun ortama baglı mikrofonuna ne derim bilemem klasik bir telefon mikrofonu ne kaliteli nede cok kotu internet alısı derken kasdettiginiz mobil veri falansa 4g var max 4.5g veya 5g destegi
merhaba dostlar bu forumda ve diğer forumlarda bazen denk geldiğim note 13 pro alınırım sorusu için bir inceleme yapacağım almayı düşünenler içinde fikir olur ilk önce cihazın temel özelliklerinden bahsedeceğim
Temel Özellikleri
Ekran Özellikleri olarak 120hz Amoled 395 PPI büyüklük olarak ise...
Merhaba dostlar yaklaşık 1 hafta önce aldığım dark frezzer x123 için bir inceleme yapayım dedim ilk incelemem bu arada kotu olursa kusuruma bakmayın 🙏 öncelikle kutu içeriğine değineceğim kutu içeriği olabilecek her şey ile doldurulmuş zaten çokta bir şey beklemiyordum İntel işlemciler için...
https://www.incehesap.com/warrior-gold-hazir-sistem-fiyati-45606/?hsu=13223,13224,13226,550154,13227,1206795 bütcen varsa bunu al psu msi yaptım hiperin kasası cok kotu
ben şimdilik intel kart almamanın yanındqayım evet belki güzel bir kart ama driverları düşük performansı nedeni ile forumlarda iade eden çok kişi gordum bütçen tam olarak ne kadar bir oneri yapayım