Arama sonuçları: *

1. Faveouls

İnceleme God of War İnceleme: ÇOK SIKICI!

Abicim ne olur biraz makale, kitap, bilimsel kaynaklardan falan bi şeyler okuyun, araştırın da bir konu hakkında nasıl yazı yazılır öğrenin. Yazını görünce okuyasım kaçtı ilk cümlesini bile okuyamadım, zaten başlık başlı başına acayip.
  2. Faveouls

Rehber 💰 Steam Koleksiyon Kartlarından Para Kazanma Ve Oyun Tavsiyesi 💰

Güncel ve gayet güzel bir rehber olmuş, neden sorguluyorsun. Senin bahsettiğin konuda 6 oyundan söz etmiş, şu anki konuda 50'den fazla oyun önermiş ve hepsi kar ettiriyor. Böyle bir rehber yok muydu demen saçma. Hem açıklayarak hem de şu an kar getiren oyunları paylaşmış.
  3. Faveouls

Windows 10 OEM Key Almam Ve Deneme Sürecim(80TRY Key)

Raporladım, teşekkürler ayrıca.
  4. Faveouls

Windows 10 OEM Key Almam Ve Deneme Sürecim(80TRY Key)

Merhaba arkadaşlar, bu konuda OEM key serüvenimden bahsedeceğim kısaca. Aldığım yerin destek ekibi iyiydi ve kullanımımdan 1 hafta geçti, keyi aktif ettikten sonrada denemek için format attım ve evet anakarta yazılmış, direkt etkinleştirilmiş bir şekilde kurdum windows 10 pro 64 bit sürümünü...
  5. Faveouls

İnceleme XFX 5500XT 4GB İNCELEME

Hayırlı olsun, iyi kullanımlar diyeyim :)
  6. Faveouls

İnceleme XFX 5500XT 4GB İNCELEME

Hee sen şu RX590 ile 5500XT'yi takas edeyim mi diye konu açan arkadaşsın. Ne kadar aldın peki üzerine RX590'ın?
  7. Faveouls

Rehber Knight Online Rehberi.

8-9 yaşımda abimin bilgisayarında hesap açmaya çalışıp, beceremeyip oyuna girememiştim. O zamandan beride hiç tekrar denemedim. :D
  8. Faveouls

Rehber Konu Başlığı Nasıl Yazılır?

Böyle bir konu açmayı düşünüyordum ki siz açmışsınız.Güzel konu olmuş.Elinize sağlık.
Top Bottom