Arama sonuçları: *

1. F

İnceleme Lenovo R27QE 27"/ IPS / 2K(QHD) / 180Hz / 1ms(GtG) Monitör İncelemesi

Teşekkür ederim diğer testte fark etmemiştim siz söyleyince daha dikkatli baktım. Siyahta ortanın solunda çok küçük bir yeşil nokta var ama siz bir daha bakın demeseniz fark etmezdim bile. Açıkçası bir tane ve çok küçük bir piksel hatasından dolayı iade etmeyi düşünmüyorum.
  2. F

5dk önce kurulumu bitirdim ben de ölü piksel çıkmadı. Yapabileceğim başka test var mı? Link atabilirsen sonucu yazarım.
  3. F

Bence ölü piksel sayısı az ve rahatsız etmiyorsa iade etmeye gerek yok. İlerleyen günlerde ben de sipariş edeceğim sağda solda bir tane ölü piksel çıkarsa iade etmem o paraya da o kalitede başka monitör satmıyorlar.
  4. F

Rehber 7000-12000TL, 2K 144-180Hz monitör tercih rehberi (+240Hz mini rehber eklendi!)

Büyük ihtimalle bu monitörü alacağım ölü pikselleri ayırt etmek için bir yöntem var mı? Bir de hem oyun hem iş için uygun mudur?
Top Bottom