Arama sonuçları: *

1. ForgettaShow

Rehber Pckolik Sitesi Güvenilir Mi?

Şahsen yapmadım ama yaptırdım, yapanı gördüm, bilindik bir site sıkıntı yok
  2. ForgettaShow

İnceleme Ziyoulang T60 İncelemesi

çiçeksepetinden mi amazondan mı
  3. ForgettaShow

Çok garip, 450TL'lik +120 liralık +kargo ücretinin olduğu ürünün her şey dahil bu fiyata olması. Millet o zaman niye TR'den 450-500'e alsın ki? Aklım karıştı..
  4. ForgettaShow

Nasıl/niye bu kadar indirim oluyor?
  5. ForgettaShow

Aşırı ucuz. Bunun için NAYS karta sahip olmak zorunlu mu yoksa Nays uygulaması üzerinden yapılabilir mi?
  6. ForgettaShow

450TL'den 319'a mı iniyor? Kargo dahil şekilde.
  7. ForgettaShow

Özele yazar mısın? 1683656859 Hocam 319 değil ya, 450TL Amazon'da zaten en ucuzu. +121,74TL kargo var.
  8. ForgettaShow

TR'de sarftech adında firma satıyor. Amazonda ziyoulang T60 diye. Ek bir seçenek: Blue-Red switch olarak elimde var. Beyaz, pembe ve siyah renkte.
  9. ForgettaShow

Outemu düzeyinde sanırım
  10. ForgettaShow

Sormam gerek. RGB ise alacak mısın? Ona göre sorayım.
  11. ForgettaShow

Bu klavyenin beyaz, siyah ve pembe rengi elimde bulunmakta. Mavi ve red switch olarak var, satın almak isteyenler özelden mesaj atabilir. Fiyat 400TL, sıfır ürün. Stok bol.
  12. ForgettaShow

onu bende bilmiyorum, nasıl yapıldığını rgb tek renkte istediğini yapabilmekken rainbow karışık renk 1683656139 RGB seninki, tek renkte kalabiliyorsun.
  13. ForgettaShow

fotoyu faceden bir arkadaş attı, ürünü alacağımı söyleyince 1683655970 Nasıl anlayabiliriz? Bu arada 18-20 ışık moduna sahip olduğunu biliyorum ama nasıl yapıldığını bilmiyorum. Kitapçığında var mıdır kutudan çıkan?
  14. ForgettaShow

Bende bugün bunu aldım, karşıma incelemesi çıkması çok iyi. Red Switch, siyah aldım. Beyaz almak isterdim ama masa, setup siyah..
  15. ForgettaShow

16 GB RAM Günümüzde Ne Kadar Yeterli? Örneklerle Tartışalım

Sistemimde 8GB RAM var :D Witcher 3, Valorant, Cs, Gta 5, Pes 2018, Battlefield bad company 2 tarzı oyunlar oynuyorum. Şimdilik yetiyor, ileride 16 yapacağım ve uzun süre ekstra RAM ekletmeyeceğim çünkü ben çok gerekeceğini düşünmüyorum.
  16. ForgettaShow

Youtube adblock olmadan reklamsız video izleme

bir taktikte ben vereyim, hem daha kısa hem daha iyi Çıkan reklamda sol altta bildirime tıklıyoruz, daha sonra bu reklamı gösterme seçeneğini tıklayıp alakasız seçiyoruz. Reklam kapanıyor ve video boyu reklam çıkmıyor. Hatta YouTube'i kapatıp açmadan hiç reklam çıkmıyor videolarda.
  17. ForgettaShow

Youtube adblock olmadan reklamsız video izleme

kanka bunu bilen çok kişi var hatta farklı yöntemlerde var 1669305370 bende opera gx kullaniyom ama youtubeda reklam geliyor neden?
Top Bottom