Arama sonuçları: *

1. Fransali

Rehber RTX 4060 Laptop GPU'sunu RTX 4060 Masaüstü GPU Performansına Getirmek !

40k ya daha iyi işlemcili DELL var ,ama işlemci öncelikli değilse ,OMEN bana daha mnatıklı geliyor. DELL G15 serisi Çok ağır ve kalite olarak bir tık altı bence. İkisi de 40k
  2. Fransali

Kesinlikle ,HP de zaten tam performans isteyenleri, daha iyi ekran ,soğutma ve kasa olarak daha iyi olan OMEN modelini satmak için de yapıyor olabilir .Ki gayet mantıklı. 35k ya 4060 VİCTUS yerine bütçe varsa 40k ya 4060 OMEN çok mantıklı.
  3. Fransali

Yani diğer modellere göre biraz dahha sesssiz , ve ince yapmaları için biryerden kısmaları gerekiyordu .Alan kişi bilerek aldıktan sonra sıkıntı değil bu bence. Performans benim için önemli olduğundan aynı fiyata bulunabilen ACER Nitro serisini tercih ederim ,ama performans ilk önceliği olmayan...
  4. Fransali

Yani büyük ihtimalle kendi kısıyor zaten, zamanla fps düşüyor çünkü. İlk başlarda takip ediyordum sonradan kapatmıştım. 1708633314 Şuan deneyemem ama yarın bir test yapabilirsem değerleri paylaşırım
  5. Fransali

Hocam eski sayılmazdı 2020 de aldım zaten. 10 nesil ve 1650 refresh var içinde. Hocam o zaman lar yaz tatili ilk defa pc almışız DC kalabalık sarıyordu, yapacak bir şey yoktu. Şimdi sınav senesi saldık mecburen. 1708632778 88 den düşmüyor ,zamanla 90 a doğru çıkıyor
  6. Fransali

İlk aldığım zamanlar 8 saat ,12 saat aralıksız RUST fln oynadığım oluyordu. PC az daha havaya uçacak gibi oluyordu. İşlemci bir süre sonra Kendi tamamen kısarak bildiğin kendini kapatıyordu. 5 FPS oluyordu oyun .Ekran kartı da pek serin sayılmazdı ,90 derecelerde takılıyordu. İlk aldığım aylar 3...
  7. Fransali

Deniyim hocam ,evde altına kendim bir şey yapmayı denerim . Aşağı da Monster bakım öncesi ve sonrası değerlerini atıyom. FPS farkına aldanmayın FSR mod var yüksek olanda.
  8. Fransali

Yani ekstra bir fan çıkışı var. Ama altında mouse pad fln da var. Pek hava almıyor. Oyunu açar açmaz Max sıcaklığa çıkıyor.
  9. Fransali

Aynı şekilde evet. Bu clevo kasalarda baya riskli.
  10. Fransali

1650 45w max sanırsam, ve bakımdan gelmiş hali 86 dereceleri görüyor. Yapan birisi olsa ona güvenip bende aynısını yaparım. Ama sıfırdan kendim denemeye pek yaklaşamıyom. Onun yerine DLSS Mod ile idare etmeye çalışıyom. Bu sene Laptop almak istemiyom, yeni çıkacak ARM işlemcili laptop ve yeni...
  11. Fransali

EYW hocam güzel rehber, bendeki emektar 1650 ye çözüm var mı :) Yani zaten 85 dereceden düşmüyor malum monster olunca. Elimde kalır mı Sizce *??
  12. Fransali

İnceleme Spotify neden Youtube Music'den daha iyi

Bu biraz şeye bağlı ,algoritmanın sizi ne kadar iyi tanıdığına. 3 şarkı dinleyip kusursuz öneri beklemek zor. Ama 3 yılda 200k dk ya yakın müzik dinlemişimdir. O yüzden bu kadar aktivitenin ardından gerçekten çok sağlam öneriler veriyor. Bu vakti YT de geçirsem belki aynı kaliteye ulaşcak. Ama...
  13. Fransali

İnceleme Spotify neden Youtube Music'den daha iyi

Tebrikler hocam ,Gayet güzel anlatmışsınız. Gri canerin konusundan sonra ,Premiumm üyeliği alıp denemeye başladım. Gerçekten de artısı var mı diye. Şuan playlistim olmadığı için zorlanıyom. 1 ay kullanıp bakıcam.
  14. Fransali

İnceleme YouTube Music Neden Spotify'dan daha iyi?

Önerilenler kişiden kişiye değişiyor ,2 sene önce denedim yt musici 3 ay fln. Playlistlerim bile hala duruyor. Ama aradığımı bulamıyom. Çevrem de 30 kişi varsa anca 2 tanesi yt music kullanıyordur. Benim için artısı kalmıyor. Kişiden kişiye değişiyor demek ki.
  15. Fransali

Hocam sizde sadece arayüzü önde demişsiniz ki oda kişiden kişiye değişir. Ses kalitesi daha önde değil. Fİyat olarak spotify'a 5tl veriyoz. Yani sizin dedğinize göre yt musicin pek bir artısı kalmıyor. Sosyal ağ olması dışında artısını sormuşsunuz. Ama bence tek başına yeterli bir neden. Steam...
  16. Fransali

Ses kalitesi olarak daha öndeler evet ,arkadaşlarım apple kullandığı için bende denemiştim. Diğerlerini direkt olarak denemedim
  17. Fransali

Ses çözünürlüğü , kbps değeri oalrak standartları var hepsinin. Aynı şarkıyı hem spotify veya apple müzik ten dinle aradaki kalite farkı devasa. Gidin webtekno nun yazısını okuyun en azından adil bir karşılaştırma olur. Yazıyı yazan arkadaş apple rami düşük Xiaomi alına getirmiş lafı...
  18. Fransali

Özelliklere fnl girmicem hiç , yt premium yanında geliyor diye kazanıyor demek kadar saçma bir şey yok. YT premium bedava sanki. Spoti premium aile hesabı cashbak ekleyince 5 tl yi bile geçmiyor. YT için de ihtiyaç duymuyom premiuma. Kalite olarak bakcaksak iTunes ,arayüz olarak ise yt nin 2-3...
  19. Fransali

İnceleme F/P Kralı Xiaomi Redmi Watch 3 Active İncelemesi

Trendyol vurgunu ile 775 tl ye aldım nays indirimini saymadım. Şimdi gerçekten bu fiyat tercih edilesi en iyi model. Marka önemli abi. Biz sadece saat almıyoruz . Saat ve yazılım alıyıoruz. Kim ne derse desin xiaomi ve huawei bu işi çok iyi yapıyor. Kesinlikle tercih sebebi marka. Fakat eleştiri...
Top Bottom