Arama sonuçları: *

1. Furkan SıRR

İnceleme Nfs most wanted İncelemesi! #AfkNostalji

Bilgisayarımı ilk aldığım yıllarda NFS most wanted 2005 yüklüydü tam 3 sene oynamıştım. Ne günlerdi be
  2. Furkan SıRR

Rehber 3.000 altı alınabilecek en iyi akıllı telefonlar!!!(Güncel)

POCO X3 NFC 3000 TL’ye hangi telefon alınmalı? sorusuna son dönemde verilen net bir şekilde Poco X3 cevabı veriliyor. 6.67 inç büyüklüğünde 120 Hz yenileme hızı ve 1080×2400 piksel çözünürlük sunan bir IPS LCD ekranın yer aldığı telefon, 8 nm fabrikasyon süreci ile üretilen Snapdragon 732G...
  3. Furkan SıRR

Rehber Oynanması gereken düşük sistem isteyen oyunlar!

İyi oyunlar o zaman 1617621494 Hocam bu arada geç oldu ama kulübü diye değiştirdim
  4. Furkan SıRR

Sağol dostum 1617621252 Rehberlere başladım devamı gelecek inşallah
  5. Furkan SıRR

1- Bully Scholarship Edition Okulda kabadayılık yaptığı için ailesinin zoruyla bir yatılı okula gönderilen karakterimiz uslanmıyor ve gittiği yerde yine macera arıyor. Okuldaki diğer zorbalarla mücadele ederken derslerine ve arkadaşlarına da dikkat eden karakterimizin macerasının anlatıldığı...
  6. Furkan SıRR

Rehber Steamde para kazandıran oyunlar!!!

Hatırladığım kadarıyla ettirmiyor. Ama 90 krs kazansan oyun 30 krs geliyor. 1617616296 Daha detaylı rehber gelecek
  7. Furkan SıRR

Zup serisinin bütün oyunları kart veriyor. Buradaki amaç kar ettiren oyunları bulmak.
  8. Furkan SıRR

Barro, barro f, barro 2021, barro 2020, zup!8, zup!f
  9. Furkan SıRR

Topluluk pazarına koyacaksın. Steame daha önceden para yatırman lazım kısıtlamanin kalkması için şu an ortalama 40 TL'ye denk geliyor
  10. Furkan SıRR

Alınır. Barro ve zup 3-5 oyunu kar ettiriyor
  11. Furkan SıRR

İnceleme Red Dead Redemption 2

Emek kokuyor. Ellerine sağlık
  12. Furkan SıRR

Rica ederim. Kolay gelsin
  13. Furkan SıRR

Payday 2, 9.75 veya 1.80'e düşüyor. Ben 1.85 aldım payday2. Bekleyin 1-2 ay 1.85 düşmesini bekleyin. Rust ortalama 35 TL oluyor.
Top Bottom