Arama sonuçları: *

1. Furkan Yurtlu

Rehber Günüzümde alınmaz olan ekran kartı modelleri ve GPU'lar ve nedenleri

1080ti varmı diye baktım da allah tan yokmuş tartışma çıkardı 😂😂
  2. Furkan Yurtlu

Rehber Kimi Hangi Konuya Etiketlemeniz Lazım? (Güncel)

Beni eklemeyi unutmuşun reis Efkar ve dert için : @furkanyurtlu direk size yardımcı olurum
  3. Furkan Yurtlu

Rehber Neden Youtube'daki FPS test videolarından daha düşük FPS alıyoruz?

Dostum şimdi ben 2080 super ve ryzen 5 3600 ün testine baktım youtubede adamda evga marka 2080s vardı bide ramları 2x8 3600mhz cl14 dü bide anakartı x470 di ama benim alıcagım msı 2080super ryzen 5 3600 2x8 3200 cl 16 ram ve x570 asus tuf gaming plus şimdi aynı değerleri almam herhalde demi cod...
  4. Furkan Yurtlu

Siz ne düşünüyorsunuz ?

Ben 400 demedim ki mouse klavye kulaklıga verilcek parayla dedim 1588849738 Mouse kulaklık klavye ye verilcek parayla diyorum
  5. Furkan Yurtlu

Siz ne düşünüyorsunuz ?

2080ti ilen 2060 ı yan yana koy mouseyi unutursun
  6. Furkan Yurtlu

Siz ne düşünüyorsunuz ?

Yani dostum ondan kısıp ekran kartını yükselt derim
  7. Furkan Yurtlu

Siz ne düşünüyorsunuz ?

Ben bu güne kadar o kadar kötü mouseler kullandım ki ama hiçbirinden şikayetim olmadı kötü dememin sebebi sizin göz açınızdan dolayı yani rival 110 karşısında 30 tl lik mouse size öyle gelecektir zira ne elim agırdı ne kolum ne yavaş adam vurdum be performans kaybı yaşadım oyunculuk iyi oldumu...
  8. Furkan Yurtlu

Siz ne düşünüyorsunuz ?

Vallaha dediğim gibi 4 sene önce aldım ışıklı falan 80 tl ye aldım bakın 80 tl ve hayla ne ışıklarında sorun var ne paslan cod da 80 fps alıp 1500tllik mouse klavye kulaklık mı mi yoksa cod da 140+ fps alıp 150-200 tl ye yakın kulaklık mouse klavyemi benim tercihim ikinci secenek
  9. Furkan Yurtlu

Siz ne düşünüyorsunuz ?

Ama onlara verilen para performansa etki etmez
  10. Furkan Yurtlu

Siz ne düşünüyorsunuz ?

Yani mesala hafif basmakla ağır basmak gibi bence saçma geliyor nedeni ise sol tıka basında iki mouse de ateş eder sağa basınca scope açar değilmi bence her şey bundan ibaret 1588723707 Ama bi yandan da 2060s in verceği performans yerine 2080 gibi bi performans alabilirsin
  11. Furkan Yurtlu

Siz ne düşünüyorsunuz ?

Arkadaşlar ya şimdi çoğunuz yazıyor işte 700tl ye klavye 400 tl ye kulaklık 500 tl ye mouse diye mesala tamam parası cok cok cok fazla olana bi lafım yok da gidip mesala kasayı illa rgb olsun e ekipman cok guzel olsun diyen var mesala kimseyi eleştirmiyorum görüşümü sunuyorum sadece millet o...
Top Bottom