Arama sonuçları: *

1. Göktürk ArdaHan

Rehber 7000-12000TL, 2K 144-180Hz monitör tercih rehberi (+240Hz mini rehber eklendi!)

Eline sağlık ustam güzel bir rehber olmuş dolu dolu ama bir sorum olucak bendeki monitör bu https://www.gaming.gen.tr/urun/337579/asus-tuf-gaming-vg27aqml1a-27-inc-260hz-1ms-2k-qhd-adaptive-sync-fast-ips-pivot-gaming-monitor/ bendeki bu fiyata 260hz 1ms'ken bunlar neden bu fiyata 180hz 1-0.5 ms...
  2. Göktürk ArdaHan

Rehber Hangi Supplament Ne İşe Yarar ?

Maden suyu ve limonlu soda cidden iyi geliyo.hem.yedikleri direk sindirmede hem mide sağlığında hemde minarel.yönüyle ama aile evinde bir işte çalışan birisi bence rahatça 2-3 ayda bi.protein tozu alır
  3. Göktürk ArdaHan

Yinede izole protein tozları iyi spordan önce enerji veren yiyecekler bir o kadar'da hantallaştırıyor gerçi ben salona doğru 1km yol alıyom arada meaafe var😀 ama yinede protein tozu baya iyi enerji veriyo 1736143480 https://m.supplementler.com/urun/hardline-whey-3matrix-583 vay anam babam bu...
  4. Göktürk ArdaHan

Güzel bir rehber olmuş ama benim.tavsiyem kratein doğrudan kullanarak kasları şişirmek yerine başlangıçta bcaa karışık izoleli protein tozu kullanmanız daha mantıklı kassları boşa şişiriyor protein tozunun içine kratein katabilirsiniz abartmayarak
  5. Göktürk ArdaHan

Rehber Yeni başlayanlar için League of Legends nasıl oynanır?

Ha pardon aga beni arkadaşlar lole başlattı destekçi vi kız cerdiler dediler sen hiçbirşey yapma bize destek bas sadece sen kendin gelişiyon zaten falan dediler birtane minyon kessem 3 kişi atıldılar bana kestirtmediler destek bas destek bas falan destek basıyom ölüyorlar basmıyom yine ölüyorlar...
  6. Göktürk ArdaHan

Rehber Yeni başlayanlar için League of Legends nasıl oynanır?

Düz olarak zilong ve miya oynuyom valla kim.neyle gelirle gelsin tuttuğumu ... Affetmiyom
  7. Göktürk ArdaHan

Rehber İphone Tarafında En F/P Telefon İp16'dır!

Dediğin gibi Fakat kendi markası içerisinde f/p ki bu yine normal piyasaya göre çöp olmasını değiştirmez
  8. Göktürk ArdaHan

Rehber Amd Ekran Kartı Watman Hatası Çözümü

Nznkxndkdndn ah be bende ilk rx6500xt den çekmiştim kartı kıracak duruma geldim ama baktım o.c modeli kendim o.c çektim profilide kaydettim csnavar gibi oldu 1707611454 Ben Gayet Düzgünce Kullanabiliyom Çünki Hatalar Belli Kart Birtek O.c Modeli.İse Mendi Sorunludur Aksi Omc Yapmak Kullanıcı...
  9. Göktürk ArdaHan

Knk fanboy değilim amd f/p olmasa alınmaz nvidia daha iyi grafikler sunuyo daha iyi driver sunuyo orda sorun yok ama senin sorun o.c de işte rehberde dediğim gibi kendin o.c.yap dene düzelir
  10. Göktürk ArdaHan

Knk fanboy değilim amd f/p olmasa alınmaz nvidia daha iyi grafikler sunuyo daha iyi driver sunuyo orda sorun yok ama senin sorun o.c de işte rehberde dediğim gibi kendin o.c.yap dene düzelir
  11. Göktürk ArdaHan

Orada Açıklamışım Önce Düzgünce Dene Sonra Yorum Yap Ben Bu Şekilde 2 580 3 Rx6500xt Ekran Kartında Watman Çözdüm Ve Hep Kesin Çözüm Aldım
  12. Göktürk ArdaHan

Unutmuşum Rehberi Yeni Güncelledim.Birdaha Bakarsan Simdi Onuda Ekleyeyim
  13. Göktürk ArdaHan

Herkese Merhaba Dostlar Bugün Sizler İçin Amd Ekran Kartlarının Baş Belası Olan Zaman Aşımı(Watman) Hatası Nedir Neden Olur Çözümü Nedir Diyerek Kendi Görüşlerime,Araştırmalarıma Ve Deneyimlerime Dayalı Bir Rehber Oluşturdum. Amd Ekran Kartlarında Watman Yani Zaman Aşımı Hatası %99 İhtimal İle...
Top Bottom