Arama sonuçları: *

1. Gizemss

Rehber Oyun Oynayarak Para Kazanmak! Ortalama 800 TL!

Maalesef bunun için bir bilgim yok. APK indirmeyi deneyin birkaç siteden.
  2. Gizemss

Bir bilgim yok maalesef. Bende sıkıntı olmadı.
  3. Gizemss

Bronz olunca çekim yapabiliyorsunuz. Normalde daha fazla site vardı fakat birçok yerden çekilmiş. Şuan için BKEX önerebilirim.. Evet.
  4. Gizemss

Teşekkür ederim yardımcı olduysa ne mutlu. 💓
  5. Gizemss

3- Normalde Gate.io derdim fakat oradan çekilmiş. BKEX üzerinden çekim sağlanıyor fakat onu denedikten sonra tekrar güncelleyeceğim. 4- Bunun için bir şey diyemem, tek hesaptan oynamanızı tavsiye ederim.
  6. Gizemss

Evet. Oyun henüz yeni olduğu için ufak tefek hatalar var. Bunun için bir şey diyemiyorum.
  7. Gizemss

1- En düşük sistemde oynayabilirsiniz. Telefon uyarlaması olduğu için kasma olmaz. 2- Lig kasmaya devam ettiğiniz sürece para kazanabilirsiniz.
  8. Gizemss

Evet sarı iconlu olan para birimi. Bulunduğu borsaların çoğundan çekilmiş anlamadığım şekilde. Dün gece birçok borsa sitesi vardı Gate.io da dahil olmak üzere. Oyun çok P2W değil, ama P2W mantığı var. Normalde önerirdim fakat birçok borsa sitesinden çekilmiş coin. 3 sitede gözüküyor. Hayır...
  9. Gizemss

Kayıtlı olduğun kripto sitesine THC'leri yolluyorsun, satıp TL'ye çevirip hesabına çekiyorsun.
  10. Gizemss

Death Match ilk 25 öldürmeye ulaşan takım kazanır. Battle Royale sona kalan kazanır. Kule Savunma, karşı kuleyi yıkan kazanır. Aslında çok da karışık değil. :D
  11. Gizemss

Farklı modlar bulunmakta. Kule savunma, Battle Royale, Death Match olarak ayrılıyor. Arkadaşlarınızı da davet edebilirsiniz ana menü kısmından. Baya kasmanız gerekiyor. Troll oyuncu vs. gibi kişiler geldiği için ekip olarak önerdim. Tek kişi de kasabilirsiniz. Arkadaşlarınla girersen kişi başı...
  12. Gizemss

Brawl Stars ile neredeyse aynı. Ekip kurup girmenizi tavsiye ederim.
  13. Gizemss

Her kripto sitesinde olduğu gibi TC isteyecektir. Normal.
  14. Gizemss

Oyunu indirdikten sonra açılış ekranında üye olabilirsin. 1638605206 Coini, başka kripto sitelere atmamız gerektiği için 18 yaş üstü demek daha doğru olur.
  15. Gizemss

İlk para çekimi için 12 gün, sonrasında 2 güne düşüyor.
Top Bottom