Arama sonuçları: *

1. Glioma

[ALINDI] Lian Li Lancool II Mesh

Benim kasamın arkasında da 10 cm civarı boşluk var ve masa duvara dayalı değil bi sıkıntı olur mu?
  2. Glioma

[ALINDI] Lian Li Lancool II Mesh

Aynı şekilde kullanıyorum ne sıkıntı olabilir ki?
  3. Glioma

Öneri Epic Games Store 2021 Bahar İndiriminden Alınabilecek Oyunlar

15 TL oldu ama altına inmedi. Daha da inmez zaten Cyberpunk çıktığı için bu kadar düştü. Witcher 3'ü bu fiyata oynamak büyük lütuf gözün kapalı alabilirsin.
  4. Glioma

İki versiyonu da indirimde. Ama Alacaksan Game of The Year al 4 TL fark var zaten 4 TL'ye döner bile yiyemezsin.
  5. Glioma

Game of the Year en düşük 15 TL normal de galiba 11
  6. Glioma

Şu an 60 TL'lik kupon alabiliyor muyuz?
  7. Glioma

Türk geliştiricilerin yaptığı açık ara farkla dünyanın en iyi oyunu adayı (!)

Fark eder mi? Ben ne Witcher serisinde ne Cyberpunkta şu bayrağı görmedim:
  8. Glioma

Olay oyunun kötü olması değil, sonuçta bağımsız yapım. Fakat oyunun ismi Erzurum, adım başı cami var, durmadan çalan saz var. Oyun tamamen "Türkler gelsin de saz duyup satın alsın" üzerine kurulu.
  9. Glioma

Tam da eleştirilmesi gereken nokta bu. Değerlerini sömürüp üzerinden dünyanın parasını kazanmaları zoruna gitmiyor mu?
  10. Glioma

Tamamen ücretsiz. Böyle bir başyapıtı hiç para vermeden oynamak büyük şans.
  11. Glioma

Can Sungur videoyu attıktan 1 2 gün sonra yaptım. Kendi incelemem diye söylemiyorum uzun ve mükemmeldir. https://forum.donanimarsivi.com/konu/erzurum-oyunun-rakibi-kars-erzurumlike-serisi-boeluem-1.316116/
  12. Glioma

Emeklerim çalınıyor böyle olmaz. https://forum.donanimarsivi.com/konu/erzurum-oyunun-rakibi-kars-erzurumlike-serisi-boeluem-1.316116/
  13. Glioma

İnceleme Bim'de 160 TL'ye PoloSmart DualShock 4 İlk Bakış ve Kutu Açılımı

Bende de şu an DS3 şeklinde çakma bir gamepad var Steamde kullanamıyorum nasıl bağlayabilirim?
  14. Glioma

Rehber En Kapsamlı Steam Kolay Level Atlama Rehberi

Ha anladım teşekkür ederim. Ben kartlar alınınca otomatik rozeti verip kartları envanterde tutmaya devam ediyor sanıyordum :D
  15. Glioma

Rozeti işledikten sonra kartları tekrar pazarda satarsak rozet veya rozetin verdiği exp gidiyor mu onu soruyorum :D
  16. Glioma

Kartları alıp rozeti kazandıktan sonra kartları geri satsak rozet gidiyor mu? Bu arada rehber için teşekkürler.
Top Bottom