Arama sonuçları: *

1. Gordiac

Ethereum 2.0'ın Ardından Ekran Kartı Piyasası Üzerine Bir Değerlendirme

Çok iyi değil mi sizce millet bundan parayı kırar gibime geliyor
  2. Gordiac

Ethereum 2.0'ın Ardından Ekran Kartı Piyasası Üzerine Bir Değerlendirme

Binance launch pool sistemi gibi alıp stake edebilecekmiyiz ?
  3. Gordiac

İnceleme MSI ALPHA 17 A4DEK İncelemesi

Eyvallah sağol şimdi düzelticem
  4. Gordiac

Rehber Ryzen işlemciler için RAM Overclock performansı ve önemi

Bu durumun msı laptop işlemcileri için geçersiz olduğunu yazarsanız daha iyi olabilir hani millet aramasın diye çünkü msı bios üzerinden oc uygulamana izin vermiyor
  5. Gordiac

Rehber Windows 11 Widgets'ları kaldırma!

Bunu yapmaya ne gerek var benim bildiğim ayarlarda yok mu üstat ?
  6. Gordiac

Niye yapsın ki gayet iyi bence
  7. Gordiac

msı alpha 15 arkadaşın dediği gibi yenilendi fakat bu durum ryzen 5000 serirsi işlemciler için geçerli attığınız linkteki laptop için değil
  8. Gordiac

İnceleme Animeler ve Başyapıtlar #9 Sword Art Online | Aksiyon

2 sezon kadar izledim sonra ehh bu ne lan diyip midem bulanıp kapattım açmadım bir daha
  9. Gordiac

İnceleme Animeler ve Başyapıtlar #9 Sword Art Online | Aksiyon

Açıkcası birinci sezondan sonra bozduklarını düşünüyorum hele ikinci sezonda kiritonun kız versiyonu iğrenç ötesiydi
  10. Gordiac

Rehber Oyuncu Laptopu Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?

Android programlama için almıştım hocam https://www.akakce.com/laptop-notebook/en-ucuz-msi-alpha-17-a4dek-025xtr-ryzen-7-4800h-16-gb-512-gb-ssd-rx5600m-17-3-full-hd-notebook-fiyati,949752582.html Almak isteyenler arkadaşlar olur diye belirteyim dedim suanlik fiyatı yok fakat 12.5k falan...
  11. Gordiac

Rehber Oyuncu Laptopu Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?

İşlemci güç sıralaması büykten küçüğe doğru dimi yoksa tam tersi mi ? bende 4800h var en güçlüsü oluyor sanırım bildiğim kadarıyla
  12. Gordiac

Rehber Bedava İnca Ürünler Kazanma!

Fake e mail ile oluyor mu ?
  13. Gordiac

Rehber Bedava İnca Ürünler Kazanma!

Üstad internette yapılan fake e mail adresleri ile yapsak sorun olur mu dersin ?
  14. Gordiac

Nasıl yapıldığını bilmiyordum normalde öyle yapacaktım kusura bakmayın :)
  15. Gordiac

Geleceğime yatırım hocam malesef pahalı ama güzel idare edecek bir şey olması gerekiyordu .
  16. Gordiac

Üstad ben aldığımda 11.800 TL civarında olmakla beraber şuan ki fiyatı baktıgımda 15.374 TL civarlarına denk geliyor lakin 19 mayıs gençlik ve spor bayramı olduğu için indirimden yararlandım
  17. Gordiac

Merhaba arkadaşlar öncelikli sağlıklı günler dilerim . Laptop önerilerinden yola çıkarak bulduğum bu laptopun kurulumundan kullanımına kadar bir çok şeyi size aktarmaya çalışacağım . Bilgisayar aldığımda gerçekten de kutuyu öyle bir sarmalamışlardı ki benim bile eeeh bune lan dememe sebep...
Top Bottom