Arama sonuçları: *

1. GryAsl

İnceleme Asus VP249QGR 23.8" 144Hz 1ms

Yanlış hatırlamıyorsam evet oydu. Satıcının puanına bakılırsa rahatlıkla alabilirsiniz gibi görünüyor.
  2. GryAsl

Aylardır kullanıyorum, ne ghosting ne de ışık sızması gibi bir olay yaşamadım. Konuyu açarken daha değinecek kadar deneyimim olmadığı için değinmedim. Tabi sizin alacağınız monitör belki bu sorunlar olabilir, teşhir ürünü vs. bile denk gelebilir. Gerek tasarımı gerek renk doygunluğu olsun gerek...
  3. GryAsl

Rehber Kartta ki parayı Steame aktarmak

Evet ben de aynen öyle düşündüm ya da gidip 20TL lik bir steam kodu da alıp bu işi bitirebilirsin.
  4. GryAsl

Hiç hatırlamıyorum, hiç ne olduğuna bakmadım bile evde kablo var diye ve nerede olduğunu bile bilmiyorum. Ama kötü bir kablo olduğunu zannetmiyorum. Zannetmiyorum, aldığım dönemde de en ucuz ve F/P 144 HZ IPS monitör idi, hâlâ daha öyle benim bildiğim kadarıyla.
  5. GryAsl

Rehber Detaylı Steam Rehberi

Başka şekilde olmuyor, 5 Dolar gerekli. Zaten PUBG alınca o 5 Dolar limitini otomatik olarak doldurmuş olmayacak mısın?
  6. GryAsl

Dostum zaten oyunun fiyatını düşürmek için elimden geleni yapıyorum.
  7. GryAsl

Evet güvenilir. Genelde oyunlara sinirli olduğumda inceleme yazarım ve istemsizce küfür ederim. Teşekkürler.
  8. GryAsl

Rehber MSI Afterburner Hakkında Detaylı Rehber

Dostum normalde ilk yazdığın ben ETS2 videolarına da bakıp bir yorum yazmıştım ama gereksiz uzun yazdığım için silmiştim. Şimdi bi kere ilk olarak ona RAM değil VRAM deniliyor ekran kartı için. İkincisi olarak PSU zaten dediğin gibi eski ve yeterli olmayabileceğinden dolayı zaten bence sınırları...
  9. GryAsl

Dostum biraz geç oldu ama internetten biraz araştırdım, bu soruna senin yapabileceğin bi şey yok, 4. nesil Ryzen işlemcileri MSI Afterburner sıcaklığını okuyamıyormuş. Büyük ihtimalle zamanla düzelir.
  10. GryAsl

Evet laptoplara da yapılır ama sıcaklıklar çok yükselebilir, ondan dolayı ya OC yapmanızı önermem ya da termal macunu yenileyip tozları aldıktan sonra OC yapın derim. Yeni olduğu için olduğu zannetmiyorum, HWINFO64 de mi işlemciyi görmüyor? O ekran kartı modelini kullanmadam bilemem ama...
  11. GryAsl

Rehber IPS mi? TN mi? VA Olsa Nasıl Olur?

Özellikle IPS ve TN panel üzerine değineceğim bir konu olacak ama VA panelden de bahsedeceğim tabi. Ve olabileceğine sığ ve basit bir şekilde anlatacağım, her konuya değinmeyeceğim. En iyi görüntü kalitesi hangisinde: En iyi görüntü kalitesi kesinlikle IPS paneldedir özellikle TN panele göre...
  12. GryAsl

İnceleme James Donkey 710 7.1 Kulaklık Yine Güncellendi

Yani evet, hiçbir şekilde kulaklarımı sıkma gibi bir sorun yaşamadım. Kulaklığı biraz daha kafanın üstüne koysan orada durmuyor mu, tekrar kulaklığını sıkıştıracak şekilde mi düşüyor? Eğer öyle oluyorsa bende öyle bi olay olmuyor, kulağı nerede bıraksam aynen öyle duruyor. Ayrıca pedler bana...
  13. GryAsl

Evet onu bir ara deneyecektim ama aklımdan çıkmış, hatırlattığın için sağol. Rica ederim.
  14. GryAsl

Bir eksik varsa yorumlarda belirtin, hemen ekleyeyim. Şimdilik aklıma bu kadarı geldi, umarım işinize yarar. Eğer bir ilgi olursa sadece ticaret, bedava keyler ve hesap kasmak hakkında buna göre çok daha detaylı ve deneyime dayanan bir rehber yapabilirim. Benim Steam hesabım. Steamden oyun iade...
  15. GryAsl

TN bir panelden bu panele geçtim ve IPS panel EF-SA-NE. Tamamen aynı oyunu aynı grafik ayarlarında aynı özellikleri olan monitörlerde yan yana koyalım, biri TN olsun diğeri IPS olsun, IPS monitörde grafikler daha iyiymiş gibi görünüyor ve zaten renkleri çok daha canlı gösteriyor. 23.8 inç yerine...
  16. GryAsl

Bu Sıcak Günlerde Kendinizi Soğutmanın Yolları

Bi anlık neden yapmayayım böyle bir konu diyip yaptım, neden yapmamam gerektiğini bizzat öğrenmiş oldum. Ya açıkçası emek harcandığını düşündüğünüzü fark ettim ama rehber ve incelemelerim aslında öyle pek emek ve zaman isteyen şeyler değiller, özellikle bu 10-15 DK sürdü diye hatırlıyorum. Emek...
  17. GryAsl

Bu Sıcak Günlerde Kendinizi Soğutmanın Yolları

Şu konudaki @Mehmet Yılmaz 'ın yorumunda istediği şey doğrultusunda kendimizi nasıl soğutucağımızı öğretmeye çalışacağım. Hayatımda yaptığım en kapsamlı, en uğraştırıcı konu bu olsa gerek. Bütün gün araştırma yapmam gerekti. Teknik 1: Buzlu, soğuk su içmek. Normalde de soğuk su içmeyeceksem...
  18. GryAsl

Rehber Bu Sıcak Günlerde Bilgisayarınızı Soğutmanın Yolları

Arkadaşlar, bu konuda öyle uçarlı kaçarlı şeyler anlatmayacağım bilen kişi için ama forumda undervolt ve underclock nedir bilmeyen çok kişi olduğunu düşündüğüm bu sıcak günlerde online ders sırasında bu konuyu hazırladım. "Şöyle böyle yapın" demekten daha çok "yaparsanız bunlar olur, bence bi...
  19. GryAsl

İnceleme James Donkey 710 7.1 Kulaklık Yine Güncellendi

Yaklaşık olarak 3 günden beri 22 saatin üstünde kullandım kulaklığı, bu konuda ise internette yazan şeylerden bir tık daha farklı bilgiler/deneyimler vermeye çalışacağım. Sadece sürücüyü kurup 7.1'i açtım. Kullandıkça konuyu güncelleyeceğim. Tasarım: Tasarım olarak sade ve şık bence. Eğer...
  20. GryAsl

Güncel Rehberler

https%3A//donanimarsivi.com/forum/konu/MSI-afterburner-hakkinda-detayli-rehber.32585/']MSI Afterburner Hakkında Detaylı Rehber[/URL] Ve https%3A//donanimarsivi.com/forum/konu/cities-skylines-performans-ve-oyun-yueklenme-sorunlari-hakkinda.14687/']Cities: Skylines Performans ve Oyun Yüklenme...
Top Bottom