Arama sonuçları: *

1. HasanBG

İnceleme HyperX Cloud Core Wireless İncelemesi

sarj süresi 20 saat sanırsam da dostum ben kendimi garantiye almak için her zaman oynadıktan sonra falan şarja takıyorum ondan dolayı sıkıntı olmuyor sana da öyle yapmanı öneririm ve bu arada eğer telefonun şarj aleti usb c ise kulaklıgını da telefonun şarj aleti ile şarj edebilirsin.
  2. HasanBG

İnceleme HyperX Cloud Core Wireless İncelemesi

O sende olan bir sorun knk bende hicbir sıkıntı yok yani sana gelen kulaklikta sıkıntı olabilir 1665773023 Dostum bu bazi sorunlar bazılarında var bazılarında yok heralde çünkü bende dipses sorunu yok ama dipses var diyeni de cok gördüm
  3. HasanBG

Rehber Paint.NET Kullanım Rehberi

Sağolun hocam sayenizde kullanabileceğim
  4. HasanBG

Rehber Bedava İnca Ürünler Kazanma!

Hocam peki işliyor mu yani onlar gönderiyor mu
  5. HasanBG

bana da geçen hafta cıkan 10 tllik steam cüzdan kodunu bugün gönderdiler ve beleşe 10 tl almış oldum neyse geç de olsa 10 tl 10 tldir
  6. HasanBG

İnceleme LG 24GN600-B 144hz 1ms Monitör İncelemesi!

Hocam 650 modelini demiyorum 600 modelini diyorum ben yanlış bilmiyorsam 600 de yok bende de 600 modeli var 1625862938 Eminmisiniz hozam
  7. HasanBG

Reis bu monitör de gysnc yok dimi
  8. HasanBG

Usta dolandırılmayak
  9. HasanBG

Rehber 🎧100-1000 TL kulaklık önerisi [GÜNCELLENDİ]

Hocam 320 TL'ye gamepower mei iyi bir seçenek bence ben kullanıyorum ve aşırı memnunum
  10. HasanBG

Bende cıkmadı knk ama belli olmaz monitör gelince hemen ölü piksel testi yap eğer ölü piksel varsa iade edersin
  11. HasanBG

Aynı monitörü 1 aydan fazla süredir kullanıyorum ve cok memnunum benim için tek eksiği dahili hoparlörü olmaması geri kalan herşeyini beğeniyorum bu arada ben 1450 TL'ye aldım knk sen ne kadara aldın
Top Bottom