Arama sonuçları: *

1. Hasanst

Rehber Üniversite Sınavı Deneyimlerim, Çalışma Programım ve Dahası

Bu hareketinin yargılanmaması için herkesin yada en azından sınava girenlerin yarısının bunu yapması veyahut düşünmesi lazım
  2. Hasanst

Ne çözüp çözmediğin umrumda değil. Ve yaptığın bu hareketi herkes yargılayabilir. Geçen sene LGS sınavına girdim ve %0,50'lik dilimle Buca Fen'e girdim, egoistlik yapmak istemiyorum ama kusura bakma bu tarz bir şey aklımdan bile geçmedi sınava girerken.
  3. Hasanst

Tebrik ederim hışırdatma taktiği ile yks birincisi oldunuz. En onursuzlar listesine girdiğiniz için canı gönülden kutlarım. Üniversitede başarılar.
  4. Hasanst

Rehber Nays Kayıt Olma İşlemi

Uygulamayı indirdikten sonra herşeyi açıklıyor tek yapman gereken söylediklerini yazmak oluyor ama (ne yazıkki) hakaret etmek istemesemde 2023 yılında rehbere ihtiyaç duyuyor insanlar ve buda toplum olarak teknolojide diğer ülkelere yetişmek için kırk fırın ekmek yememiz gerektiğini gösteriyor
  5. Hasanst

Rehber Nays Kayıt Olma İşlemi

Bu tarz konulara ihtiyaç duyan vatandaşlarımız var, bu beni deli ediyor.
  6. Hasanst

İnceleme Windows 11 incelemelerim

Bahsettiğiniz problemlerin %80'ini yaşamadım ve yazdan beri kullanıyorum
  7. Hasanst

Rehber Steam profil güzelleştirme rehberi serisi - 1 - Level atlama

Hocam konu biraz eski tekrar günyüzüne çıkartmış olucam ama yanlı bir şey satın almak istemiyorum. 7 Kart seti almam lazım ama burda biraz fazla kart çıkıyor. Toplam 13 tl yani yaklaşık 25 kart var. Hepsini almam mı lazım burda önerilen yoksa 7 tanesini alsam yetiyor mu ?
Top Bottom