Arama sonuçları: *

1. H

İnceleme Gamenote H2016D Oyuncu Kulaklığı 🎧

@TECHNO 139TL ye aldım, yaklaşık 10 gündür kullanıyorum, valla steelseriesi aratmadı güzel ses kasılabiliyor, hatta daha düşük ses seviyelerinde kullanabiliyorum (20-30) tek sıkıntısı uzun kullanımda biraz ağrı yapıyor ama o kadar olur. Umarım uzun yıllar bizi yarı yolda bırakmaz tavsiyen için...
  2. H

altında sanal 7.1 yazmıyor gördüğüm kadarıyla keşke şu resimdeki gibi sanal 7.1 desteği olsaymış neyse tekrar hayırlı olsun teşekkür ediyorum
  3. H

çok teşekkür ederim son bir şey rica edeceğim ; resimdeki adımları sırayla yapıp sonucu paylaşır mısınız
  4. H

sanal 7.1 destekliyorsa çok iyi
  5. H

şöyle bir şey olması lazım bir hoparlör simgesine sağ tıklayıp uzamsal ses kısmında bakabilirsen çok memnun olurum
  6. H

dün sormayı unuttum win 10 sanal destek sürücüsü çalışıyor mu bu kulaklıkta?
  7. H

SS siberia 200 kullandım yaklaşık 5 yıl ama artık ömrünü doldurdu bayağı dağıldı yani ama ne kulak acıtma ne başka bir şey hiçbir noksanlığı yoktu, attan inip eşşeğe binmiş gibi olmak istemiyorum sence alınır mı yoksa aynı fiyata monsterin kulaklığını mı almak mantıklı olur
  8. H

@TECHNO kulaklık pedleri terleme yapıyor mu? Kışın çok anlaşılamayabilir ama yazın kullanırken sence terleme yapar mı? ve uzun kullanımda kafada ve kulak bölümünde iz ve ağrı bırakıyor mu ?
  9. H

Rehber Rampage RM-344 Monitörün Servis ve Tamir Süreci

Belki hatırlayanlar olacaktır, 11/1/21 tarihinde Rampage RM-344 monitörde yaşadığım sıkıntılardan dolayı servise yollamak zorunda kaldım, 20/1/21 itibariyle yani bugün teslim almış bulunuyorum. Uzun yıllar sonra ilk kez bir ürünü garantiye vermek zorunda kaldığım için çok zorluk çektim. Kimse...
Top Bottom