Arama sonuçları: *

1. Hudzell

Rehber Windows'u Hızlandıran Gelişmiş Optimize Aracı Bat

False positive vermiş sorun yok hocam projenizi beğendim elinize sağlık.
  2. Hudzell

Rehber Windows'u Hızlandıran Gelişmiş Optimize Aracı Bat

Size tavsiyem dosyanın taranmış halini link olarak paylaşmanız öbür türlü 0 güven verir hocam elinize sağlık.
  3. Hudzell

Rehber GTA 6 Tahmini fiyat ve para biriktirme rehberi (bütçe dostu)

Hepsine birden tek telefondan mı giriyordunuz uyarı falan vermiyor muydu
  4. Hudzell

Hocam maşallah 11 hesabı nasıl buldunuz, halka arzda kişi kendi üzerine açılmış sadece 1 hesaptan girebildiğine göre 11 tane yakınınızın hesabını mı kullanıyorsunuz yani :D
  5. Hudzell

Analistlerin tahminine göre yorumladım zaten adı üstünde tahmin. Kaldı ki işin içine enflasyon vs. de girecek bakalım hayırlısı. Hocam tek hesapla aslında olacak şey değil de bilmeyene anlatamazsın ben 3 4 hesapla giriyorum o şekilde karlı oluyor. Kırılsa nolur hocam blockchain alt yapısı...
  6. Hudzell

Steam'ın dolar Türkiye'den çekildiğini unuttum ondan ötürü vergi hesaplandırılmasını kaldırdım, 3 5 kuruş vergisi var da sağlam kaynak bulamadığımdan eklemem. İki türlü de fazla para zaten.
  7. Hudzell

Baktığım kaynaklarda öyle yazıyor aksini söyleyen de var bilemedim açıkçası onların üzerinden hesapladım.
  8. Hudzell

Merhaba dostlarım malum Rockstar bombayı patlattı GTA 6 fragmanını yayınladı. Ve bugün bu konuda Steam'ın dolar kuruna geçmesiyle beraber GTA 6'nın çıkacağı tarihte olası fiyatını ve buna göre, şimdiden doğru sistem için ve oyunu satın almaya bütçe ayarlamak için nasıl bir yol izlemeniz...
  9. Hudzell

Rehber Steam Link ile Hastanede, Otobüste PC Oyunlarını Oynayın

İyi güzel de ne kadar internet yer bu ?
  10. Hudzell

Rehber Marvel Spiderman Remastered Düşük GPU kullanımı çözümleri ve Oyun İncelemesi

Hepsi ayrı bir çözünürlük ayarı. DLSS ve FSR'de farklı modlar var. Bu netliğini ciddi manada etkiliyor ama kalitesi düştüğünden belli olmayabilir. Drive linki bıraktım zaten kendiniz görebilirsiniz.
  11. Hudzell

Rehber Marvel Spiderman Remastered Düşük GPU kullanımı çözümleri ve Oyun İncelemesi

Konuda anlattım, okursanız yardımcı olacağını düşünüyorum. Ayrıca tam sistem özelliklerini, cpu kullanım değerini ve grafik ayarlarını da belirtirseniz iyi olur.
  12. Hudzell

Hocam bunun için g sync veya free sync açın. Birkaç saate göz alışır zaten. Gerçekten az oynayın bırakamazsınız.
  13. Hudzell

O bu optimize ile zor ki hocam. 1660948371 Ayrıca fps'den ödün verip 60 kare altına düşmemek şartıyla şiddetle rtx açmanızı öneririm. Bu oyuna rtx şart.
  14. Hudzell

Selamlar dostlar. Bugün, daha yeni çıkmış olan Marvel Spiderman Remastered'ın genel optimizesi ve grafikleri hakkında incelemede bulunacağız. En baştan sistemimi kısaca özetleyeyim. TUF RTX 3060, R5 3600, 16 GB RAM ve Sandisk SSD Plus M.2 SSD ile bu oyunu çalıştırmaktayım. Öncelikle bir...
  15. Hudzell

Öneri İkinci el oyun hesabınızı hiçbir şekilde aracı sitelerde SATMAYIN

Satıcı bir arkadaşınız değilse yine yüz yüze buluşmanın anlamı yok. Hesaplar sonradan orjinal sahiplerine alınabiliyor. Çünkü kendi kredi kartı bilgileriyle o hesaplardan alışveriş yapılmış oluyor. Güven meselesi daha çok.
  16. Hudzell

Rehber Fiber Optik Kablo Kıvırma Rehberi

Elinize sağlık hocam.
Geri