Yaptığım ev denize çok yakın uçurum gibi bişey var ordan atlayıp can gitmeden denize girebiliyorum. Sur yapsam falan dicemde onu da kırarlar bunlar. O mutlu yıllar tuzağını evin her yerine yapsam işe yarar mı?
Haaydaa. Bir de bir mağaraya girdim orda çok fazla ayaklı bir yaratık vardı onu kestikten sonra mutant tarzı şeyler daha da fazlalaşmaya başladı. Hatta bir tanesi arkadaşla yaptığım eve tek attı sonra eski saveye geri dödük. o.O2 Tamam dediğini yapacağım tavsiye için teşekkürler.
Güzel liste olmuş elinize sağlık. Kendim bizzat oynamadım ama videolar ile izleyip beğendiğim hem coop hemde hikayeli oyun olan ''A Way Out'' oyununu da ekleyebilirsiniz. (Daha önce başka biri söylediyse görmedim)
O dediğim RolePlay modu multiplayerdir. Orta Çağ'a uygun rol yapıyorsun atölyede mevcuttur. Türk sunucularında oynayabilirsin gerçekten güzel oluyor bununla ilgili Elren'in de videoları vardı.
https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=1389572813&searchtext=Persistents+Kingdoms
İlk başlayanlara oyunun başındaki tüccarın kardeşi görevini yapmasını öneririm en azından para kazanırsınız. Onun harici osmanlı moduda var. Roleplay modu da var Persistents Kingdoms diye atölyede bulabilirsiniz. Eline sağlık bu arada oyundaki çoğu şeye değinmişsin çok güzel bir rehber olmuş.
Eline sağlık
Dün akşam sipariş vermiştim
Bu incelemeyi görünce içim daha da rahat etti :)
Merak ettiğim bir konu var yalnız, o usb girişi ile yuvarlak girişi arasında performans olarak (daha iyi ses gelmesi vb) gibi farklar oluyormu?