Arama sonuçları: *

1. I Auditore I

Rehber Yeni Oynayanlar PıçaqRambo Serisinin İkinci Oyunu: The Forest!

Yaptığım ev denize çok yakın uçurum gibi bişey var ordan atlayıp can gitmeden denize girebiliyorum. Sur yapsam falan dicemde onu da kırarlar bunlar. O mutlu yıllar tuzağını evin her yerine yapsam işe yarar mı?
  2. I Auditore I

Haaydaa. Bir de bir mağaraya girdim orda çok fazla ayaklı bir yaratık vardı onu kestikten sonra mutant tarzı şeyler daha da fazlalaşmaya başladı. Hatta bir tanesi arkadaşla yaptığım eve tek attı sonra eski saveye geri dödük. o.O2 Tamam dediğini yapacağım tavsiye için teşekkürler.
  3. I Auditore I

Base dediğin şey yuva ise, dediğini ağaç evden yaparım artık. Teşekkürler.
  4. I Auditore I

Bir zaman sonra mutat yabaniler (4-5 bacaklı) gelmeye başlıyor bunlar en rahat hangi silahla etkisiz hale getirilir?
  5. I Auditore I

Rehber Arkadaşlarınızla Eğlenmelik Çıtır Multiplayer Oyunlar

Güzel olmuş eline sağlık. Hand simulator, party panic ve human fall flat da eklenebilir.
  6. I Auditore I

Rehber Mutlaka Oynamanız Gereken Hikayeli Oyunlar! (Güncelleniyor)

Güzel liste olmuş elinize sağlık. Kendim bizzat oynamadım ama videolar ile izleyip beğendiğim hem coop hemde hikayeli oyun olan ''A Way Out'' oyununu da ekleyebilirsiniz. (Daha önce başka biri söylediyse görmedim)
  7. I Auditore I

Rehber 🔥 Wolfteam Classic Türkiyede Oynama Rehberi ! 🔥

Aynen sadece ödeme yöntemi felan değişiyormuş galiba bu yöntemle. Şimdi baktım da
  8. I Auditore I

İnceleme Sahte MX-4 vs Gerçek MX-4 Canlı Performans karşılaştırması!

Fiyat olarak ne kadar fark var ? Eline sağlık bu arada çok güzel bir konuya parmak basmışsın.
  9. I Auditore I

Rehber 🔥 Wolfteam Classic Türkiyede Oynama Rehberi ! 🔥

Steam ayarlarından steam mağaza ülkesini değiştirince felan olur mu ? İlla VPN lazım? Eline sağlık bu arada
  10. I Auditore I

Rehber Yeni Oynayacaklar Serisinin 4. Oyunu: Mount & Blade Ateş ve Kılıç

Güzel oyun, oynadım da bence bir Warband kadar etmez. Güzel rehber olmuş bu arada eline sağlık.
  11. I Auditore I

İnceleme Gamenote H2016D Oyuncu Kulaklığı 🎧

İlk aldığım gün acıtmıştı biraz ama alıştım herhalde şimdi (2-3 gün oldu alalı) rahatsız etmiyor.
  12. I Auditore I

Rehber Yeni Oynayacaklar Serisinin 3. Oyunu: Mount and Blade Warband

O dediğim RolePlay modu multiplayerdir. Orta Çağ'a uygun rol yapıyorsun atölyede mevcuttur. Türk sunucularında oynayabilirsin gerçekten güzel oluyor bununla ilgili Elren'in de videoları vardı. https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=1389572813&searchtext=Persistents+Kingdoms
  13. I Auditore I

Rehber Yeni Oynayacaklar Serisinin 3. Oyunu: Mount and Blade Warband

İlk başlayanlara oyunun başındaki tüccarın kardeşi görevini yapmasını öneririm en azından para kazanırsınız. Onun harici osmanlı moduda var. Roleplay modu da var Persistents Kingdoms diye atölyede bulabilirsiniz. Eline sağlık bu arada oyundaki çoğu şeye değinmişsin çok güzel bir rehber olmuş.
  14. I Auditore I

Kuaklık geldi güzel kulaklık ama üst kısmı biraz başımı acıtıyor onun harici mikrofonuda güzel.
  15. I Auditore I

Mikrofonu canlı dersler vb. için yeterli mi?
  16. I Auditore I

Rehber PS4'de kaç saat oyun oynadığımızı öğrenme

En çok merak ettiğim şeylerden biriydi eline sağlık.
  17. I Auditore I

Ah cahil olduğumu bir kez daha farkettim (ses almak için sandım usb) :ROFLMAO: :ROFLMAO: Bilgi için teşekkürler bu arada, tekrardan eline sağlık :)
  18. I Auditore I

Eline sağlık Dün akşam sipariş vermiştim Bu incelemeyi görünce içim daha da rahat etti :) Merak ettiğim bir konu var yalnız, o usb girişi ile yuvarlak girişi arasında performans olarak (daha iyi ses gelmesi vb) gibi farklar oluyormu?
Top Bottom