Arama sonuçları: *

1. I

Rehber Monitör Üreticileri Tüketiciyi Nasıl Kandırıyor? MPRT ve GTG Gerçeği!

Gerekisz pahalanmış o fiyata 360 alınıyor neyse 240 ile 360 arasında çok az fark var deniyor o yüzden 240 xg2431 alacağım
  2. I

Şuanki monitör xg2405 1. Versiyonu bide 2 si var benimki düz xg2405
  3. I

Birde hocam viewsonic xg2431 mi birde asus tuf Vg259qm 280 hz bu 2 monitör sanırım birbirine çok yakın demi öyle gördüm ama
  4. I

Anladım hocam teşekkür ederim. Viewsonic ayağı büyük diğeridr aynı sayılır ve pivotu yok asusun o yüzden viewsonic alıcam ve vesa alıcam şuankide 144 hz viewsonic takım olur 😂 2 ekranı 1660 super kaldırır mı bilemedim
  5. I

240 monitör alıcam bu anlatılana göre en iyi 240 viewsonic xg2431 iyi sanırım
  6. I

İnceleme i5 13600KF - RTX 4070 sistem 1080P performansı

AYNISI GİBİ BENDE yapıcam bakalım ama msı takıntım yok sadece ekran kartı asus tuf veya gaming x trio veya gigabyte gaming oc bu 3 ünden birisini düşünüyorum
  7. I

İnceleme ID COOLING SE 234 ARGB İNCELEMESİ

Benim tek sorum sesi nasil tam yukteyken stok sogutucu kadar cikiyor mu yada ona yakin sesi cikiyor mu
  8. I

İnceleme Razer Deathadder V2 MINI!

En kotu oyle yapicam
  9. I

Corsair HS35 1 yıllık uzun kullanım ve değişim süreci

Corsair garantisi boyle iyise ozaman bi hs50 pro alinir gibi veya hs35
  10. I

Bu mouse baya iyi gibi almak istiyomda uymazsa o sikinti guzel mouse yok duzgun sensoylu filan fps icin
  11. I

Elin kac cm benimki 18 cm ve palm tutuyorum uyar mi acaba elime
Top Bottom