Arama sonuçları: *

1. ImToretto

İnceleme Ziyoulang T60 İncelemesi

Sağlık olsun yine de bu kadar takılmayın ms şeyine bence önemli olan fiyatına göre ne sunduğu :D
  2. ImToretto

Hocam çok seri basmanız lazım gerçi ben bayadır kullanıyorum bilgisayar ondan da kaynaklı olabilir. 1 ms görüyor ama zor yani sürekli rastgele basın klavyeye o zaman görüyor :D
  3. ImToretto

Rica ederim. Elimden geldiğince incelemeye çalıştım. Bir uzun kullanım değil fakat T60 işinizi yeterince görecektir. Gamepower Calypso Daktilo gibi evet Düşünün birde Red Switch :kekw: Blue Switch olsa evden kovarlar :) İstediğiniz gibi gelir sipariş fazla biraz gecikebilir ama sorun çıkmaz...
  4. ImToretto

@MertFM 1683739668 hocam ses kısmında çok tok bir ses sergiliyor Content Optik switch'e göre tabii ki kasa farkından da olabilir. Switch olarak Jixian kullanıyor Mx Cherry klonu diyen var Outemu seviyesinde diyen var.
  5. ImToretto

önemli değil hocam yüklüyorum :) İnternet hızlı o konuda problem yok :)
  6. ImToretto

Sorun yok hocam şöyle diyeyim Hatta video atayım youtube a seslerini vs karşılaştırın. Ama aradaki fiyat farkı epey fazla. Calypso 1000TL şuan. T60 330TL :kekw: bunları karşılaştırmak saygısızlık olur. T60 ise RGB veyahut Rainbow olmaksızın alınabilecek bir klavye. hoşuma gitti hatta...
  7. ImToretto

Hocam bu arada 2 klavye de 1000hz 1ms görüyor ama random tıklamak lazım tuşlara. diğer türlü 16ms-8ms değişiyor 2'side. (USB portlarım 2.0) 1683738521 Calypso'ya gelicek olursak çok güzel bir klavye 1 1.5 Sene olmuştur kullanalı yalan olmasın. Bir tek Sol CTRL'de arada bir sönüklük oluyor...
  8. ImToretto

Minimum 7 gördüm hocam ama pek site iyi değil yani random klavyeye tıklasan bile sağına soluna çok aşşağıya düşmüyor. Gamepower Calypso Optik Switch(Content) ile 1 ms 1000Hz gördüm. Hocam çok hızlı iseniz 1 ms te görülüyor bu klavye ile (T60)
  9. ImToretto

tabii ki hocam yapıp bildiriyorum şimdi.
  10. ImToretto

Hocam Nays ile 329TL nerede 500TL nerede. Aradaki fiyat farkı yüzünden zaten Çiçeksepetini tercih ediyoruz. 1683702224 Bayadan beri kullanan arkadaşlarımız var hocam memnunlar. Klavye ile oynarken ws atmıyorsanız bence baya götürür :kekw:
  11. ImToretto

hayır hocam dediğim gibi olmaz. RGB olsaydı uygulamadan yapabilirdiniz. 1683663643 Hocam cidden klavye çok iyi bu fiyata böyle bir klavye yani artık bu devirde bulunmaz nimet :kekw:
  12. ImToretto

Hocam sizin ürününüz RGB. Arkasını çevirin klavyenin ve Orada model Numarası Yazar T60RGB şeklinde yazıyordur Yazılım Desteği de var.. Rainbow demek gökkuşağı yani belirli renkler var ve başka renk yanmaz. RGB dediğin Red-Green-Blue renklerinin karışımı olan tüm renkleri klavye de yakabilirsiniz...
  13. ImToretto

Hocam 500'e satan var sıfırını. RGB'leri abartmışlar 600 700 gibi fiyatları var. 460 dan filan koysan gider veya 500'den koyarsın ama biraz durur bence.
  14. ImToretto

Hocam benlik sorun yok RGB stokları 1 1.5 Ay sonra gelecekmiş Çinden. Bu yüzden ben bunu kullanırım veya baktım sarmadı %60 klavye satarım.
  15. ImToretto

anladım hocam bence çok takıntınız yoksa rgb için kullanın diyeceğim de Trendyol'da birde pahalıydı bu klavye. Yani Çiçeksepeti'ndekine göre
  16. ImToretto

Hocam satıcıya soru sor kısmından sorun klavyem rgb gelmedi tekrar iade edip alsam rgb gelir mi de.
  17. ImToretto

Hocam çoğu arkadaşa Rainbow gelir tahminimce kutulama da hata var dediler belki bir şans doğru gelme ihtimali de olabilir.
  18. ImToretto

Hocam biz Çiçeksepetinden aldık normalde RGB gelmesi gerekiyordu fakat Bize de Rainbow geldi. 1 hafta sonra iade kabul ederler mi bilmiyorum. 1683661005 evet hocam. şu şekilde olursa RGB oluyor.
  19. ImToretto

Örneğin hocam bana gelen ürün bu durumda Rainbow backlight oluyor. T60 ın yanında RGB yazıyorsa yazılım kurup kendiniz renk atayabiliyorsunuz.
  20. ImToretto

hocam sakin olun. Arkadaşlar zaten iade edebilirsiniz dedi. Problem çıkartmayız dedi ve hatalarını kabul etti. Satıcı gayet iyi niyetli yaklaştı bana. Merak etmeyin kargolarınız illa çıkar.
Top Bottom