Arama sonuçları: *

1. JumboG4rid3s

Rehber Neden UV yapmalıyız ?

bhhohohoohhohoohhoyt
  2. JumboG4rid3s

Rehber iPhone SE 2020 Neden Alınmaz?

nası ya kaliteli malzeme kullanılıyor iki tarafı cam şuan ki fiyatı iyi bile bence
  3. JumboG4rid3s

iphone savunması değil doğruları yanlışları konuşuyorlar oda yanlışlarından bahsediyor
  4. JumboG4rid3s

Rehber Rainbow Six Siege Yeni Başlayanlar İçin Rehber !!

imzadaki sistem ile en son ayarlarda 144-200 fps arası alıyordum 1623918639 https://www.ubisoft.com/tr-tr/game/rainbow-six/siege/game-info ayrıca oyun içerisinde 2 bölge için oynanış taktik videosu var izlemenizi öneririm
  5. JumboG4rid3s

gerek yok böyle tartışmalara bazen kitle sinirlendiriyor ama konunun bir sorunu yok birazcık fazla gömmüş o kadar :)
  6. JumboG4rid3s

hocam bu konuda haklısınız insanlar apple çok kötülüyor ama malzeme kalitesi gerçekten güzel oluyor tek sorunu bence bataryası onun dışında gayet güzel 1623759261 tek istediği ortamlarda benim telefonum 120 hz demek emin olun.
  7. JumboG4rid3s

insanlar küçük telefon istedikleri için bunu tercih edebiliyor android in son telefonları çok büyük bu yüzden abim bu telefonu tercih etmişti oyun oynanmadığı zaman telefon bataryası iyi gidiyor
  8. JumboG4rid3s

Rehber Windows (10) kurduktan sonra yapılması gerekenler.

msconfigdeki işlemci ayarı ne işe yarıyor
  9. JumboG4rid3s

Rehber 8 Yıllık Türk Telekom Tecrübem ve Millenicom Bağlanma Sürecim

ben kayseride oturuyorum alt yapım 60 destekliyor ama şuan türk telekom kullanıyorum ve 14mbbs-0.5 alıyorum millenicoma geçsem bu değerler yükselirmi bi umut
  10. JumboG4rid3s

Rehber !i5 10400F VS R5 3600!

Güzel rehber olmuş eline sağlık bencede r5 3600 daha mantıklı hem çarpan kilidi açık hem ram frekansı yüksek .
  11. JumboG4rid3s

Rehber Valorant Reyna Nasıl Oynanır? Rehber

sesi neden filozof atakana benziyor yoksa gerçekten filozof atakan valo çar mı kasıyor
  12. JumboG4rid3s

Rehber Valorant Reyna Nasıl Oynanır? Rehber

Gold elo öyledir çok can sıkar bataklık gibi bir yer 2 kazanırsınz 3 kaybedersiniz
  13. JumboG4rid3s

Rehber 2000TL Ekran Kartlı Sistem Toplama!

elinize sağlık güzel olmuş
  14. JumboG4rid3s

Rehber Bilgisayar Hızlandırma Ve FPS Arttırma

a- abi ekran karardı gelince devam edicem
Top Bottom