Arama sonuçları: *

1. Kıvanç🖱️

İnceleme Milli Mouseumuz Olmayı Hakediyor Mu? Ajazz Aj159 Pro 8K Hz /w RGB Charge Dock

Elime geçerse Apex incelemesi de yapmak istiyorum ama bakalım denk gelecek mi...
  2. Kıvanç🖱️

İnceleme Milli Mouseumuz Olmayı Hakediyor Mu? Ajazz Aj159 Pro 8K Hz /w RGB Charge Dock

Herkese selamlar dostlar. 1 yıl olmuş son mouse incelememi yayınlayalı. Üşengeçlik kötü şey diyorum ve konuya giriyorum. Ajazz AJ159 Pro Tedarik Milyonların yaptığı gibi ürünü Çin'in yeni Alibaba'sı olan Temu'dan satın aldım. Fiyatları defalarca indirim konularında geçtiği için...
  3. Kıvanç🖱️

İnceleme Beklenen İnceleme: Darmoshark M3 4K Kablosuz Oyuncu Mouse

2sini de denemedim hocam, kağıt üstünde M3S Pro derim
  4. Kıvanç🖱️

İnceleme TR'DE İLK - DAREU A950 PRO MG ALLOY Oyuncu Faresi

Gerek verdiği kalite gerekse hissiyatı çok farklı pbtden bence değer.
  5. Kıvanç🖱️

İnceleme Yeni F/P Kralı Olabilecek mi? Ajazz AJ199 4K Wireless Gaming Mouse

Bluetooth bağlanır da 250Hz olması lazım + gecikme çok fazla oluyor BT bağlantıda
  6. Kıvanç🖱️

Evet, Dongle olmadan kablösüz kullanamazsın. Çünkü ekstra bir USB çıkmıyor. Farenin sana gelişi 1k, eğer 4K kullanmak istersen yazılımından Polling Rate'i 4000Hz'e çekmen gerekiyor.
  7. Kıvanç🖱️

Yoo yazılım zaten 1k olarak default geliyor. Ekstra hiçbir ayar yapmazsan zaten 1kda kullanmış olursun
  8. Kıvanç🖱️

Anlamlı fark yok sayılır. Eline daha iyi oturacağını düşündüğünü alabilirsin hocam
  9. Kıvanç🖱️

2'sinin toplamını ödersin. Vergiyi önden ödediğin bir sistem Amazon'daki. Bu fare 1436₺ mesela = 1199 + 236 ₺ şeklinde hesaplanıyor.
  10. Kıvanç🖱️

Çilekli Link 👈 TR'den aldım bro, yukarıda yazıyor ya
  11. Kıvanç🖱️

Elime geçerse kıyaslarım başkan, M800 Pro varken bir de Ultra'sını aldırmayın bana :giggle: Bence sorun yaşamazsın, R5 7600 var bende, %7-10 civarı işlemci kullanımını arttırıyor mouse (yaklaşık değerdir)
  12. Kıvanç🖱️

Aşırı hafif olsun diyenler harici net alınır
  13. Kıvanç🖱️

Herkese yeni bir incelemeden daha selamlar Yine bir TR'de ilk inceleme ile daha karşınızdayım. Ajazz AJ199 4K Wireless Tedarik Süreci Hepsiburada üzerinden, daha önce deneyimlemediğim bir satıcıdan satın aldım bu ürünü(Aldığım tarih itibariyle 1786₺ , ~57 USD). 2 gün içerisinde kargo...
  14. Kıvanç🖱️

İnceleme Delux M800 Pro: Cam Skatez'le gelen mouse

Delux M800 ULTRA modelini öneriyorum hocam Pro modelini alma MCU ile ilgili gecikmeler söz konusu. AJ139 denemediğim için bir yorum yapmam doğru olmaz.
  15. Kıvanç🖱️

İnceleme Bedavadan Biraz Pahalı: Cooler Master MM711 Kablolu Oyuncu Faresi

Cooler master türkiye ile iletişime geçin hocam isterseniz
  16. Kıvanç🖱️

İnceleme Ergonomik Asus: Asus ROG Keris Kablolu Oyuncu Faresi

Hahah. Hiç o gözle bakmamıştım :ROFLMAO:
Top Bottom