Arama sonuçları: *

1. K.R.A.T.O.S

Rehber Home Office Çalışmak Hepsijet

Rica ederim 1736576889 Şuan çalışıyorum bu arada :D
  2. K.R.A.T.O.S

Genel hocam uygun proje olunca yönlendiriyorlar
  3. K.R.A.T.O.S

Girersin hocam inşallah gerçekten iyi bir iş zamana gelirsek bende anlayamadım göz açıp kapayıncaya kadar geçmiş
  4. K.R.A.T.O.S

Sigorta yek vb hiç bir şey yok hocam mola konusunda rahatız istediğimiz an cıkabiliyoruz https://careers.champscx.com/ Başvuru linki 1736576232 Stopajlıyım evet şirket kurmadım hocam
  5. K.R.A.T.O.S

Riski yok hocam açmadım şuan bende şuanlik zorunlu değil 1736527179 Dediğim gibi hocam belirtmemem daha doğru olur her ay değişiyor ama
  6. K.R.A.T.O.S

Haftalık planlı izinler toplanıyor Cmt tam Pazar tatil Resmi günler tatiliz
  7. K.R.A.T.O.S

Gerekmiyor açarsan eğitimde samimi olur açmazsanda no problem
  8. K.R.A.T.O.S

Microssoft teams uygulamasından ekran açıp gösterdiler kasım ayı sebebiyle çok göremedik 3 4 gün eğitim gördüm işe başladım 1736522729 Tam dediğin gibi hoxam müşteri temsilcisiyim
  9. K.R.A.T.O.S

Öncelikle Champs adlı şirket altyapısından başvurdum hj projesinde kariyer yapıyorum Pc den çalışıyorum ve maaşım asgariden yüksek ancak güncel belirtemem
  10. K.R.A.T.O.S

Evde durabilmen ve pc başında oturabilmen yeter diksiyonun iyiyse dahada iyi oluyor eğitim görüyorsun zaten
  11. K.R.A.T.O.S

Tanıdık vasıtasıyla başvurdum bir siteden ordan döndüler
  12. K.R.A.T.O.S

İşteki 3.ayıma geldim tecrübe edindim ve gerçekten bilgi verecek kıvama geldiğimi düşünüyorum Öncelikle Home officeyim Yaş 20 Saat 09:00/18:00 çalışıyorum bu süre bazen 11:00/20:00 olabiliyor part time de var ama full time devam ediyorum varsa sorunuz seve seve cevaplarım (İŞ İLE ALAKALI)
Top Bottom