Arama sonuçları: *

1. Kartal34

İnceleme Amazon.de sitesinde 337 TL'e satılan 2 TB Harici Depolama İncelemesi

Disk cidden 2TB mi o önemli. Windows ve diğer yazılımlarda diski 2TB göstermek aşırı kolay bir şey. İçinde 8-16-32GB bir USB devresi var büyük ihtimalle.
  2. Kartal34

İnceleme Anker Q10 Incelemesi

Kafa yapısıyla vs alakalı olabilir bilemiyorum ben hiç öyle bir sorun yaşamadım. 1638461093 Bir yerde bende benzer bir yorum yapmıştım. İki kulaklık arasında kalanlar için bu kıyaslamaya harfiyen katılıyorum 😀 Benim bundan önce kullandığım kulaklık da ağır o yüzden alıştım ben artık ama...
  3. Kartal34

Ben memnunum rahatlığından. Yürüyüş yaparken falan kullanmak istiyorsanız pek uygun bir kulaklık değil ama otururken gayet rahat oluyor bence.
  4. Kartal34

T500BT den bariz şekilde iyiydi Q10, tek sorunu ağır ve büyük olması Q10’un. Ama 560BT de sağlam bir iyileştirme yaptılarsa bilemem 😀
  5. Kartal34

2 günde şarjı daha anlayamazsın ki ağır kullanımda 1 hafta normal kullanımda 1 ay gidiyor o kulaklığın şarjı 😀 Kalanına katılıyorum.
  6. Kartal34

Rehber Raptoreum COİN(RTM) Nasıl Kazılır? (CPU ile)

O kadar mı kötü yav, AMD Athlon işlemci ile denedim 😅 Neyse yapmayım bari değmez.
  7. Kartal34

Rehber Raptoreum COİN(RTM) Nasıl Kazılır? (CPU ile)

Kazmayı denedim 18H verdi yaklaşık ne kadar kazandırır sizce?
  8. Kartal34

Rehber Sorunlu SSD'ler ve Sorunları

BX 500 için ekleme yapmak istiyorum: Disk özellikle yazma yaparken çok ısınıyor ve 70 dereceden sonra neredeyse işlem yapamayacak kadar yavaşlıyor. Bu sorun diske bir oyun kurarken, bir dosya kopyalarken çok can sıkıyor. İşlemin yarısı 1 dakikada kalanı ısındığı İçin 10 dakikada bitiyor. Üstüne...
  9. Kartal34

İnceleme GTA : Liberty City Stories İnceleme

RDR de aynı şekilde. Üstüne oyun güncel denebilecek düzeyde teknik olarak, sadece PS3 ve X360 ile oynanıyor oyun 😅 İşin daha da saçma yanı 2. oyunun PC ye de çıkması ve buna rağmen 1. oyunun PC ye hala çıkmaması 😂
  10. Kartal34

Rehber LHR nedir? LHR bulunan kartlar hangileri?

En sonda bu konuda bilgilendirme yapmıştım. Tam olarak kırılmadı ama %60-70 kapasitede de olsa mining yapılabiliyorlar şuan.
  11. Kartal34

Rehber LHR nedir? LHR bulunan kartlar hangileri?

Bu rehberde LHR bulunduran ve bulundurmayan RTX 3000 serisi kartları ayrıntılı olarak yazacağım. Öncelikle LHR nedir? -Nvidia tarafından RTX 3000 serisi bazı kartlarda olan ve ekran kartıyla madencilik yapmayı yazılımsal olarak kısıtlayan bir tür kısıtlamadır. Oyun performansına bir etkisi...
  12. Kartal34

İnceleme 1660Ti vs 2060 - 6 Farklı Oyun Benchmark Karşılaştırması

Öncelikle Benchmark olacak onu düzeltin 😃 Gayet açıklayıcı olmuş bence. Sadece resimi bütün olarak değil oyun oyun bölerek ve hangi oyun olduğunu yazarak atsan daha iyi olurmuş. Ek olarak FPS farkı düşündüğüm kadar çok olmamış. Bunun sebebi büyük ihtimalle 7700K işlemci. Ben R5 2600 ile...
  13. Kartal34

Rehber İntel core işlemcileri'nin sonundaki ekler ne anlama geliyor?

P serisinde dahili grafiği kırpmışlar. 6. nesil İ5 P serisinde HD 530 yerine aynı nesildeki ucuz Pentium işlemcilerde kullanılan HD 510 dahili grafik var mesela. Bu yüzden de fiyat uygun herhalde. Bu bilgiyi kendince düzenleyerek ekleyebilirsin.
  14. Kartal34

Rehber Hangi işlemci en fazla hangi ekran kartı ile sorunsuz kullanılabilir?

Yeni bir işlemci olduğu İçin gücü hakkında pek bilgi sahibi değilim. Biraz araştırma sonrası ekleyebilirim.
  15. Kartal34

Rehber Hangi işlemci en fazla hangi ekran kartı ile sorunsuz kullanılabilir?

Çok bilinen bazı modeller arasından kısa bir rehber hazırladım. 1080P oyunculuk için: R3 1200AF -> GTX 1050Ti, RX 560 İ5 9400F, R5 1600AF, R5 2600 -> GTX 1650S, RX 5500XT (GTX 1660 serileri de pek önermesem de kullanılabilir.) R5 3600, İ5 9600K, İ5 10400F -> RTX 2060, RX 5600XT R5 5600X...
Top Bottom