Arama sonuçları: *

1. King Of Arnor

Rehber Monitör Üreticileri Tüketiciyi Nasıl Kandırıyor? MPRT ve GTG Gerçeği!

şimdi gtg renk arası geçiş hızı değil mi mprt ne
  2. King Of Arnor

İnceleme AMD Fidelity FX Super Resulation (FSR) (DLSS Rakibi) The Riftbreaker Testi

Radeon RX 5000 Radeon RX 6000 Radeon RX 500 Radeon RX 480/470/460 Radeon RX Vega Radeon grafikli tüm AMD Ryzen İşlemcileri GeForce GTX 1000 GeForce RTX 2000 GeForce RTX 3000 bunlar destekiliyormuş
  3. King Of Arnor

Rehber RAM Çiplerinizi Öğrenin![Güncel]

biliyorum eski pc den kalma masaüstü zaten o yüzden yakında değiştiriceğim :D
  4. King Of Arnor

Rehber Kimi Hangi Konuya Etiketlemeniz Lazım? (Güncel)

https://donanimarsivi.com/forum/konu/2-el-ekran-karti-rehberi.157903/ nasıl olmu hocam
  5. King Of Arnor

Hay maşallah 1601590420 ne zaman senin gibi olurum dostum
  6. King Of Arnor

artık girip mesaj yazıyorum beni etiketlerseniz dahada aktif olup cevap veririm mesela bir mesaj yazıyorum benden sonra gelen adamdan aynı şeyi yazıyor benim cevabımı kimse takmıyor :cry: 1601589893 yakında 80+ bronze olcam (y) 1601589938 beğendin evet demek mi oluyor
  7. King Of Arnor

niye kimse beni sevmiyor :cry: yada dinlemiyor
  8. King Of Arnor

dostum benimde var ben çoğu kişiden önce katıldım ama sadece konu okuyorum mesela oyun kolları ve oyun dreksyonu konusunda iyiyim birde driver
  9. King Of Arnor

Rehber Bilgisayarınızın hangi oyunda kaç FPS alacağını nasıl bulursunuz?

Haklısın dostum umarım rtxli bir sistemin olur
  10. King Of Arnor

Beni işlemci kısmına ekleyebilirsin birde oyun direksiyonu için ekleyebilirsin
Top Bottom