Arama sonuçları: *

1. L3ON

Zio Gaming - Fabric Deep Black - Kumaş Oyuncu Koltuğu İncelemesi

Hiç lüzumu yok, 1.90 adam bile gayet rahat kullanır normal versiyonu.
  2. L3ON

1 seneden fazla oldu, hala kullanıyorum ve memnun olduğumu söyleyebilirim hocam. Sadece simsiyah olan rengi biraz grileşmeye başladı kullanıma bağlı olarak. Güzel yorumunuz için teşekkür ederim, faydalı olursa ne mutlu :) Umarım memnun kalırsınız.
  3. L3ON

Hayırlı olsun. İyi günlerde kullanın :) Hemen hemen ne aynı? Her ikisini de kullandınız mı? vs. vs. Bu yorumu yapabilmek için edinmiş olmanız gereken bir çok tecrübe var. Ön yargılı olmanız pek mantıklı değil. Ha, eğer ki her birini deneyimlediyseniz ve aynı bütçede onu tercih ediyorsanız bu...
  4. L3ON

Aylardır kullanmaktayım ürünü ve çok memnunum, gelen misafirlerim de bayılıyor oturduklarında. Benden sonra alan 2-3 arkadaşım da severek kullanıyor. Herhangi bir olumsuzluğa rastlamadım ben. Tavsiye edebilirim, konudaki düşüncelerim hala geçerli. Deneyim olarak sormak istediğiniz spesifik bir...
  5. L3ON

Maalesef, zam gelmeyen ne kaldı ki... Merhaba. İlk mesaja yazdığım ne varsa aynen geçerli. Eksiler kısmına kırmızı renk ile yazdıklarım biraz baş göstermeye başladı o kadar. Onlar da rahatsızlık vermiyor. Yapmaz, hibrit modelde deri kısımlar vücuda temas etmiyor.
  6. L3ON

Sabaha kadar anlatsam bitiremem hocam :) YouTube'da her iki motorun kıyaslamalı videolarına bakarsanız en güzel fikri öyle alabilirsiniz. Teşekkürler. Özelden yanıtladım sorularınızı.
  7. L3ON

Güzel yorumlarınız için teşekkürler :)
  8. L3ON

Merhaba, Öncelikle bu konuya neden geldiğinizi az çok tahmin edebiliyorum. Bir kısmınız sadece meraktan, çok büyük bir kısmınız ise, yine çok yüksek bir ihtimalle bir koltuk almaya karar vermiş; Zio, Hawk, Xdrive vb. gibi koltuk markalarının arasında kalmış, kendinize sürekli; Acaba hangisinin...
Top Bottom